Murat Kadıoğlu, Simge Tertemiz Hakkında Sessizliğini Bozdu

Eşi Simge Tertemiz ile boşanma aşamasında olan Murat Kadıoğlu, ilk kez konuştu.
Eşi Simge Tertemiz ile boşanma aşamasında olan Murat Kadıoğlu, sessizliğini Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında bozdu. Çocuk olduğu için evlenmeye mecbur kaldıklarını söyleyen Kadıoğlu, kesin bir dille boşanacağını söyledi.

“ALEVİ OLMASINA RAĞMEN EVLENDİM”
Programa telefon bağlantısıyla katılan Kadıoğlu, “Onun koyu bir Alevi bizimkilerin de koyu bir Sünni olmasına rağmen yinede aileme set koyup onunla evlendim. Ne kadar fedakarlık yaptığımı oradan anlayın.” dedi. Kadıoğlu, bu sebepten ailesiyle ters düştüğünü belirtti.

“EVLİLİK DÜŞÜNCEMİZ YOKTU”

“Hamile olmasaydı evlilik olur muydu?” sorusunu “Yok. Evlilik düşüncemiz yoktu.” diyerek yanıtlayan Kadıoğlu, eşinin ailesiyle yaşadığı sıkıntıların ilişkilerine yansıdığını savundu. Eşi Simge Tertemiz ile boşanacağını söyleyen Kadıoğlu, “Yapacak bir şey yok. Boşanılacak” ifadesini kullandı.

ŞEBNEM SCHAEFER 'LA AŞK İDDİALARI

Şebnem Schaefer 'la aşk yaşadığı iddialarına da değinen Kadıoğlu, “2 ay öncesinden telefonla görüştük. İlk defa da cumartesi akşamı bara gittik. Başka bir şey yok.” dedi. Kadıoğlu, Şebnem Schaefer 'la teknede çekilen 2009 yılına ait fotoğrafın hatırlatılması üzerine ise “Biz o dönem Simge 'yle ağrıydık. O dönemde (Şebnem Schaefer 'la) biz beraber olduk.” şeklinde konuştu.

“O BANA ŞİDDET UYGULAR”
Kayınvalidesine şiddet uyguladığı iddialarına ise esprili bir karşılık veren Kadıoğlu, “Hiç uygulanacak birisi değil. O bana uygular.” diye ekledi. Simge Tertemiz 'in tazminat davası açacağının hatırlatılması üzerine Kadıoğlu, 'Simge tez canlıdır. Söyler ama yapmaz. Maddiyatçı bir insan değildir' karşılığını verdi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Ceren Hindistan'dan şok açıklama

18 Ağustos 2016 Perşembe

Simge Tertemiz Söylemezsem Olmaz'da

3 Eylül 2014 Çarşamba

Ünlü Sunucu Çileden Çıktı

1 Aralık 2011 Perşembe

Güzel Mankenin Gözyaşları

30 Kasım 2011 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile