Barış Akarsu'nun annesi, O Ses Türkiye’de yıllar önce kaybettiği oğluna benzeyen yarışmacıyı izleyince, canlı yayında göz yaşları sel oldu.

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyeliği yaptığı yarışma programı O Ses Türkiye'de dün gece duygusal anlar yaşandı.

O Ses Türkiye 'nin bu haftaki bölümünü izleyen Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, oğluna benzerliğiyle adından söz ettiren yarışmacı Onur Uğuş'u dinleyince gözyaşlarına hakim olamadı. Barış Akarsu 'nun annesi gözyaşlarına boğulunca yarışmacı Onur Uğuş 'ta duygularına hakim olamadı ve O da gözyaşlarına boğuldu.

BEYAZ GAZETE

Mustafa Bozkurt Nereden Bileceksiniz? O Ses Türkiye STAR Tv İzle

O Ses Türkiye elemesinde Mustafa Bozkurt ile Mümtaz karşı karşıya geldi.


O SES TÜRKİYE - Mustafa Bozkurt - Mümtaz Ateş

Mustafa Sandal'ın grubunda olan Mustafa Bozkurt Ahmet Kaya'dan Nereden Bileceksiniz şarkısını seslendirdi. Daha sonra Hülya Avşar'ın grubundan Mümtaz Ateş sahneye çıktı.

Mümtaz Ateş, son zamanların en çok dinlenen şarkısı ' Türkan ' ı seslendirdi. Mümtaz Ateş izleyenleri ve juriyi coşturdu.

Hadise, Mustafa ve Mümtaz'ın performansının çok iyi olduğunu ve ikisi arasında hangisi seçeceğini bilemediğini söyledi.

Murat Boz, Mümtaz'ın Türkan şarkısını çok iyi söylediğini söyledi. Boz daha sonra Mustafa'nın çok sempatik ve çok güzel sesi olduğunu söyledi.

Düelloyu Mustafa Sandal'ın grubundan yüzde 85 oy alarak Mustafa Bozkurt kazandı..


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile