Mustafa Karaalioğlu: Başbakan'ı eleştirenlerin bir kısmı gerçekten düşman

STAR Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Başbakan Erdoğan'ı eleştirenlerin bir kısmının gerçekten düşman olduğunu söyledi.
STAR Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Aykırı Sorular'da Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ı eleştirileri düşman olarak niteleyen Karaalioğlu, "Başbakan'ı eleştirmek, Başbakan'a muhalefet etmek, nedensiz yere muhalefet etmek, hatta çok güçlü sebepler olmaksızın eleştirmek her demokraside herkesin hakkıdır. Bu kuralı kimse tartışamaz" dedi. Mustafa Karaalioğlu şöyle devam etti:

"Buradaki sorun şu: bugün Erdoğan'a karşı yönelen, Erdoğan'a karşı keskinleşen muhalefetin iki-üç zarı var. Tek bir hattan tek bir çekirdekten söz edebilecek durumda değiliz ve bir kısmı gerçekten düşman. Gerektiğinde darbeye de meyil edebilecek imkan bulsa..."

"Yaşananlara bakın! Muhalefet başka, doğrudan düşmanlık başka" diyen Karaalioğlu, "Türkiye'de kriz olsun, hükümet gitsin. Benim için Suriye, Mısır, İran, Irak hiç önemli değil ama hangisi Erdoğan'a karşıysa ben onun safhındayım diyorsanız... Mesela olimpiyatları Türkiye almasında AK Parti hükmeti bundan zarar görsün, çöküş yaşasın diyorsanız... Mesela Türkiye tam çözüm sürecinde parmaklarını çözüme değdirmeye başlamışken, bütün bunları görmezden gelerek ülke çapından bir türbülans yaratıyorsanız. Bunu muhalefetle düşmanlık arasında tanımlamak kolay değil" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile