Mustafa Savaş: " Aydın ’da büyükşehir ve ilçeleri alacağız" - AYDIN - Mustafa Savaş'ın çalışmalarından detay - Ziyaretlerden detay - Mustafa Savaş'ın konuşması" Aydın ’da büyükşehir ve ilçeleri alacağız"AYDIN (AA) - AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, "Biz Aydın ’da 17 + 1 yapacağız. Yani büyükşehir ve ilçeleri alacağız. Aydın 'daki bu başarı hikayesi tüm Türkiye’de konuşulacak." dedi.
Savaş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Germencik ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalarının çok iyi bir şekilde gittiğini söyledi.
Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde sahada olduklarını aktaran Savaş, "Sahada çok güzel coşku, heyecan, beklenti ve değişim arzusu var. Aydın hizmet istiyor. Aydın hizmetle tanışmak istiyor. İnşallah yeni dönemde Aydın ’da hizmetlerin başladığı bir dönem olacak." dedi.
Vatandaşların beklentilerini bildiklerine dikkati çeken Savaş, "Biz Aydın ’da 17+ 1 yapacağız. Yani büyükşehri ve ilçeleri alacağız. Allah’ın izniyle ve Aydın ’da bu başarı hikayesi tüm Türkiye’de konuşulacak. Bunu inanarak söylüyoruz ve çalışıyoruz. Kapı kapı dolaşıyoruz. Herkesin elini sıkarak dertleşiyoruz. Gelecekle ilgili Aydın ımız'da yapacağımız işleri konuşuyoruz. Her şeyden önemlisi değişim beklentisi var." diye konuştu.
Vatandaşın su faturalarının fazlalığından yakındığını aktaran Savaş, göreve geldiklerinde ilk meclis toplantısında alacakları kararla su ücretlerini yüzde 50 indireceklerini ve 5 yıl süresince zam yapmayacaklarını dile getirdi."Şu anda belediyenin eli vatandaşın cebinde" diyen Savaş, şunları kaydetti:"Biz esnafımızla uyumlu bir şekilde esnafla rekabet etmeyen bir belediye başkanı olarak tüm kararları birlikte alacağız. Danışarak alacağız. İstişare mekanizmasını işleteceğiz. Bu kentte bu kentin sahipleriyle burada yaşayan bir milyon yüz bin vatandaşımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, üniversitesiyle, bürokrasisiyle, muhtarlarıyla, çiftçisiyle, emeklisiyle, yaşlısıyla, genciyle, hanımefendilerle hep beraber birlikte karar alacağız ve hep beraber yöneteceğiz bu şehri."Savaş'a MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, MHP Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan ve AK Parti Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri de eşlik etti.
Mustafa Savaş: 'Aydın’da büyükşehir ve ilçeleri alacağız' - AYDIN
İLGİLİ VİDEOLAR
Zafer Bayramı etkinliklerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Aşiret düğününde damada 3,4 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
256 Bodrumlu şehidin isminin yer aldığı anıt törenle açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Başkan Çerçioğlu ve Günel gençlerle bir araya geldi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuk bandocular Zafer Bayramının 99'uncu yılında da görev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Başkan Atay'dan '30 Ağustos'a özel video
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Samsun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları
30 Ağustos 2021 Pazartesi