Beyaz TV'de Özay Şendir'in moderatörlüğünü yaptığı Acı Kahve'ye konuk olan DP Genel Başkanı , Namık Kemal Zeybek 28 Şubat süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28 Şubat sürecinde, ulusları sermaye, uluslar arası kapitalizm gibi güçlerin orduyu kullandığını öne süren Zeybek 'Bu Hükümet ya gidecek yada gidecek denildi. İrtica sahnesi ortaya koyuldu ve sonunda bir kampanya açıldı. Bu kampanyayı açanlar kimler? Uluslarıarası kapitalizm gibi güçler. Bu işte ordu kullanılmıştır. Ben bakanımın ve bakanlarımızın bilmediği çok önemli bir şey biliyorum. 'dedi.

DARBECİ EVREN'İN YANINA GİTTİM

O süreçte Kenan Evren'i ziyaret ederek, duruma müdahale etmesini istediğini kaydeden Namık Kemal Zeybek, 'Durumdan vazife çıkartarak Marmaris 'e gittim. Kendiside darbeci olan Kenan Evren 'den duruma müdahale etmesi istedim. Çünkü bu durum engellenmezse çok büyük bir bela geliyordu. 'diye konuştu.

AYET-İ KERİMELERİ SUÇLU İLAN ETTİLER
Dönemin başsavcısı Vural Savaş'ın Refah Partisi'ne hazırladığı mutaalayı gösteren Namık Kemal Zeybek Elindeki, “Bu belgeler Refah Partisi 'nin kapatılması için hazırlanan esas mutaladır. Dönemin başsavcısı, Yargıtay başsavcısı Refah Partisi 'ni değil. Refah Partisi bahane edilerek doğrudan doğruya Kutsal Kitabımızı sanık sandalyesine koymuşladır. Burada Vural Savaş 'tan bahsediyorum. Tek tek Ayet-i Kerimeleri alıp, suçlu olarak ilan ediyordu.” şeklinde konuştu.

İSLAM DÜŞMANI CUNTA VARDIR
Zeybek sözlerine şöyle devam etti:
Bu iki belge arasında fark, bir şeyi ortaya koyuyordu. O dönemde iki Cunta vardı. Bu Cuntalardan bir tanesi müdahaleci cunta. Yani bizim iktidardan Türkiye 'yi kurtarırlarsa her şey düzelecek diye düşünüyorlardı. Bir diğer Cunta vardı ki bunlar İslam düşmanı, geçişmiş sosyalist, antiemperyalist bir darbe yapıp Türkiye 'de kalıcı bir dikta rejimi kurmak için hareketlendiler. Bunlar zaten vardı. Batı çalışma grubu bunların denetimindeydi. Batı çalışma grubu 54. Hükümet 'ten öncede görev yapıyordu. İrtica bahanesiyle birçok subayımız ordudan atıldı. Hepsini bunlar tespit ediyorlardı. En ufak dini hassasiyet gösteren kişiler ve hatta kendilerin şahsi hasımlarını bile tavsiye ediyorlardı.

BEYAZ GAZETE

N.Kemal Zeybek: 28 Şubatta Kuranı Sanık Sandalyesine Koydular

Beyaz TV'de Özay Şendir moderatörlüğünü yaptığı Acı Kahve'ye konuk olan DP Genel Başkanı , Namık Kemal Zeybek 28 Şubat süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile