Nagehan Alçı'dan Şefkat Tepe Dizisine Sert Çıkış

Nagehan Alçı CNN Türk’te yayınlanan 'Dört Bir Taraf' programında Samanyolu TV'de Rasim Ozan Kütahyalı'ya gönderme yapan 'Şefkat Tepe' dizisi ile ilgili sert eleştiriler yaptı.
Altan Öymen, Nazlı Ilıcak, Nagehan Alçı ve Kadri Gürsel sunumuyla CNN Türk'te yayınlanan ‘Dört Bir Taraf' programında Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya gönderme yapan 'Şefkat Tepe' isimli dizi hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Diziyi ilk defa izlediğini belirten Alçı dizi ile ilgili “Son derece komik, ciddiye alınmayacak bir şekilde bir takım komplolarla Rasim'i de hedef alarak, başka bir takım isimleri de hedef alarak böyle komplolar içerisine girmesini ben akıl eksikliğine bağlıyorum. Oradaki hangi arkadaşlar bu senaryoyu yazdılarsa zekâlarını geliştirerek üzerine bir şeyler eklesinler. Ben eminim kanal yöneticileri bundan haberdar değil. Haberdar olsalar buna izin vereceklerini sanmıyorum. Biz orada bir akıl olduğu varsayımıyla hareket ediyoruz. Türkiye'nin önemli dinamiklerinin fikir üreten noktalarda olduğunu varsayarak analizler yapıyoruz. Ortaya çıkacak ürün böyle bir şeyse ben bunu açıkçası hareketi de yakıştıramam.” İfadelerini kullanarak kanal yöneticilerine göndermede bulundu.

Şefkat Tepe'de Rasim Ozan Kütahyalı'ya şaşırtan sözler:
Samanyolu televizyonunda yayınlanan “Şefkat Tepe” isimli dizinin bu haftaki bölümünde dershanelerin kapatılması konusu işlenirken Rasim Ozan Kütahyalı'ya atfen “Bilmem nereli arkadaşsa, ekranlarda boy gösteriyor ama sadece cebini dolduruyor” denildi. AK Parti 'ye bol bol mesaj gönderilen dizide, bir salonda yüzleri karanlık insanların Türkiye'ye dair “planlarını” anlattıkları canlandırıldı. Diziye göre bu karanlık odaklar Cemaat 'e sürekli komplolar hazırlıyor, dershaneleri kapatacak yasanın bir paketle meclisten geçireceklerini anlatıyor. Sıranın cemaat evlerine geleceği de belirtiliyor. Dizide ayrıca Rasim Ozan Kütahyalı 'ya atfen “Bilmem nereli arkadaşsa, ekranlarda boy gösteriyor ama sadece cebini dolduruyor” ifadeleri kullanıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile