Nazlı Ilıcak: 'Hepimizi ateşe atmasınlar'

Dört Bir Taraf programının yorumcularından Nazlı Ilıcak, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili geri adım atmayan hükümet için 'Hepimizi ateşe atmasınlar. Ben çok endişeliyim' dedi.
Dört Bir Taraf programının yorumcularından Nazlı Ilıcak, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili geri adım atmayan hükümet için "Hepimizi ateşe atmasınlar. Ben çok endişeliyim" dedi.

CNNTürk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programının yorumcularından Nazlı Ilıcak, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili geri adım atmayan hükümete uyarılarda bulundu.

Başbakan'ın AKM'yi yıkmakta ısrarlı davranmasını doğru bulmadığını ifade eden Ilıcak, "Ben kendi şahsım olarak AKM'nin yıkılmasını mahsurlu bulmuyorum. Ama ortada gergin bir hava var. Eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay da,'Binayı yıkmayacağız, güçlendireceğiz'dedi. Şimdi birdenbire adeta inadına AKM, inadına camii, inadına topçu kışlası demek yanlış" dedi.

"AKILLI OLALIM"

"Başbakan Tayyip Erdoğan'ı seven, bu camiaya gönül vermiş, destek vermiş, ülkem için başarılı şeyler yaptığına inanan bir insan olarak söylüyorum; ekonomi tepetaklak gider" diyen Ilıcak şunları söyledi:

"Bugün ekonomi daha sağlam temelde oturuyor ama o kadar güvenmeyelim. Eğer dış mihrapların da bu işte eli var diyorsak, o zaman akıllı olalım. Bir inat uğuruna da hepimizi ateşe atmasınlar lütfen. Ben çok endişeliyim."
BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile