Nebahat Çehre'den Meryem Uzerli yorumu

Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultan'ı Nebahat Çehre, tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanya'ya gittiği iddia edilen Meryem Uzerli için, 'Bu set yorgunluğu olamaz. Çünkü orası her setten daha rahat' dedi.
Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultan'ı Nebahat Çehre, tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanya'ya gittiği iddia edilen Meryem Uzerli için, "Bu set yorgunluğu olamaz. Çünkü orası her setten daha rahat. Hollywood'da çalışır gibi imkanlar tanınıyor" dedi. Çehre, Uzerli'nin bu role çok yakıştığını ve böyle bir karakteri bir daha yakalayamayacağının da altını çizdi.

Tükenmişlik Sendromu nedeniyle Almanya'ya gittiği iddia edilen Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli için bir yorum da dizideki eski rol arkadaşı ünlü oyuncu Nebahat Çehre'den geldi. Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan Çehre, Meryem Uzerli hakkında konuştu.

Tümer'in, "Tekrar Muhteşem Yüzyıl'a dönme ihtmali var mı?" sorusuna, "Yok. O dedikodular nereden çıktı bilmiyorum" karşılığını veren Çehre, "Hürrem'i yaşlandırıp yerine Nebahat Çehre'yi koysunlar diye espriler dönüyor ama herkes bir şey üretecek bu konuda" dedi.

"SET YORGUNLUĞU OLAMAZ"

"Seneyede devam edecek bir diziydi. Bu hiç beklenmedik bir şeydi" diyen Nebahat Çehre, "Herhalde Meryem çok büyük bir rahatsızlık yaşıyor. Ama bunun set yorgunluğu olması mümkün değil. Ben 8 sene hasta olarak çalıştım. Hele ki bu set o kadar yardımcı ki. Arabayla şoför sizi alıyor, içtiğiniz suya kadar odanıza konuyor, yemek ne tercih ediyorsunuz diye soruluyor, saat 19.00-20.00'de çalışma bitiyor. Çok rahat bir set. Geceleri belirsiz saatlerde setten çıkma yok" açıklamalarında bulundu.

"MERYEM BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY YAKALAYAMAZ"


Çehre, "Yoruldu herhalde. O konuda fikir yüretemiyorum. Belki bünyesi kaldırmadı, bilemiyorum. Ama bu yorgunluk olmaz. En rahat set ve bir kadının öne çıkacağı en güzel karakter. Böyle bir karakter bir daha çıkmaz. Meryem bir daha böyle bir şey yakalayamaz" şeklinde konuştu.

Muhteşem Yüzyıl setinin her setten rahat olduğunu vurgulayan Çehre, "Elinizde her imkan var. Hollywood'da çalışır gibi imkanlar tanınıyor. Tabi ki Meryem'in ne düşünerek gittiğini bilmiyorum.Gerçekten sağlığı mı bozuldu bilmiyorum. Ama sesli çekim olduğu için ezber yapıyorlar, o zaman şikayetleri başlamıştı. Son ödül töreninde de bayağı şikayet etti. Tükenmişlik orada vardı" diye konuştu.

"EMEKÇİLER OYUNCULARDAN DAHA ÇOK YORULUYOR"

Meryem Uzerli'nin bu role çok yakıştığını ve böyle bir karakteri bir daha yakalayamayacağının da altını çizen Nebahat Çehre, "Bizim sırtımızda çok büyük bir yük var. 200 kişi çalışıyor. O 200 kişinin ailesi ne olacak? Ayrıca emekçiler, yönetmenler oyunculardan daha çok yoruluyor" dedi.

Saba Tümer'in, "Diziyi nasıl etkiler bu?" diye sorması üzerine de Çehre, "Vallahi tek kurtuluşları beni tekrar canlandırmak" diyerek espri yaptı. Çehre, "Herhalde bir şey düşünüyorlardır. Timur Bey bir şekilde bu açığı kapatır" dedi. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile