Necati Şaşmaz Canlı Yayında Fena Çuvalladı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Polat Alemdar'ı Canlı Yayında Fena Çuvalladı İzle... Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynadığı ' Polat Alemdar ' karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz konuk olduğu programda karizmayı fena çizdirdi. Saksafonla mini bir şov yapan Necati Şaşmaz'ın klarnet performansı ise hezimetle sonuçlandı. 'Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor' programına konuk olan Necati Şaşmaz, klarneti çalamayınca kahkaha krizine girdi...

Necati Şaşmaz konuk olduğu programda klarnetten ses çıkarmayı bir türlü başaramadı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz konuk olduğu programda karizmayı fena çizdirdi.

TRT'de ekranlarında yayınlanan Kadir Çöpdemir İle Koptu Geliyor' programına konuk olan Necati Şaşmaz, stüdyodaki bütün müzik aletlerini elden geçirdi. Eline kaval alan Şaşmaz, bundan ses çıkarmayı başaramayınca saksafona sarıldı.

Saksafonla mini bir şov yapan Necati Şaşmaz'ın klarnet performansı ise hezimetle sonuçlandı.

OYUNCULUK BİTERSE NECATİ ŞAŞMAZ NE YAPAR?

Kadir Çöpdemir ' in “eğer bir gün oyunculuk bitirse ne iş yaparsınız” sorusuna ise Necati Şaşmaz ' ın yanıtı şöyle oldu: “Birçok şey yapabilirim, kitap yazarım, şiir yazarım, müzik yaparım.”

GÜNDE 80 BARDAK ÇAY İÇERİM

Necati Şaşmaz, programda günde 80 bardak çay içtiğini de açıkladı. Şimdiler de 30 bardağa indirdiğini söyleyen Şaşmaz, dizideki son maskeli sahnelerinde bile pipetle çayını içtiğini ifade etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile