Nejat İşler'in Son Durumu Nasıl?

Doktorları, Nejat İşler'in tedaviye olumlu yanıt verdiğini ancak kritik sürecin sürdüğünü açıkladı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren oyuncu Nejat İşler'in doktorları, oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada "Yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden oyuncunun durumu halen kritik süreçtedir. Destek tedavileri ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başlamıştır" denildi.

'KAN DEĞERLERİ NORMALE DÖNMEYE BAŞLADI'
Bodrum'a gelen İşler'in sanatçı arkadaşlarından Dost Elver de, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Nejat hayata tutunmak için tüm mücadelesini ve inatçı tavrını sergiliyor. Kan değerleri normale dönmeye başladı. Dualarımız Nejat ile" mesajını yayınladı.

İşler'in sağlık durumu ile ilgili bilgi almak için sanatçı dostlarından Ceyda Düvenci, Yönetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği görüldü.

Yönetmen Murat Şeker hastaneden çıkarken "Elimizden gelen bir şey yok, dua edeceğiz ama yine de duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacak" dedi.

Ceyda Düvenci, ise "Nejat için dualarımızı eksik etmeyelim" diye konuştu.

Ünlü oyuncunun arkadaşları Belit Özükan ve Berrak Tüzünataç'ın hastaneden bir an olsun ayrılmadığı, İşler'in ailesine destek olduğu görüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile