Newcastle - Bordeaux 3-0 (Maç Özeti 2012)

Newcastle - Bordeaux 3-0 maç özeti ve golleri izle...

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci hafta mücadelesinde Newcastle United kendi evinde Bordeaux'u konuk etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde ismi şampiyonluk adayları arasında gösterilen Newcastle United, kendi evinde Fransız futbolunun önemli ekiplerinden biri olan Bordeaux'u 3-0 ile geçti. Siyah beyazlı ekibin gollerini ilk yarıda 16. dakikada Shola Ameobi ve 40. dakikada kendi filelerini havalandıran Carlos Henrique kaydederken ikinci yarıda 49. dakikada Papis Cisse skoru belirleyen golü kaybetti.

Sports Direct Arena'da oynanan ve İspanyol hakem Antonio Miguel Mateu Lahoz'un yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, 16.dakikada Shola Ameobi'nin attığı golle öne geçti. Bu golün ardından rakip üzerindeki baskısını arttıran Alan Pardew'in öğrencileri, 40. dakikada Carlos Henrique'nin kendi filelerini havalandırması sonucunda bir kez daha gol sevinci yaşadı ve mücadelenin ilk yarısı 2-0 Newcastle United üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarıdaki etkili futbolunu ikinci yarıya da yansıtan siyah beyazlı ekip, 49. dakikada Senegalli gol ayağı Papis Cisse ile farkı 3'e çıkartırken Francis Gillot'un yönetiminde Bordeaux rakibine maç boyunca direnç gösteremedi ve karşılaşma Newcastle United'ın zaferi ile sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından Newcastle United 2. haftası tamamlanan D Grubu'nda puanını 4'e çıkartırken konuk ekip Bordeaux 3 puanda kaldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta mücadelesinde Newcastle kendi evinde Club Brugge'ü konuk ederken Bordeaux Portekiz deplasmanında Maritimo karşısında puan arayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile