Nihat Doğan, Nevruz bayramına katılmak için Diyarbakır'a gidiyor.

Venezuela Lideri Chavez'in cenazesine katılmasıyla gündem yaratan Nihat Doğan, Samanyolu Haber ekranlarıda konuk oldu. Kürt sorunu ve Nevruz kutlamalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Nihat Doğan, taklit edilmeye çalışıldığı söyledi.

HERKESİN AKLINA NİHAT DOĞAN GELİYOR

Milletin temsilcisi olarak bağırdık ve dedik ki... Bu ülkenin kıymetini bilin. Bu ülkeyi sevin. Türk'ünü, Kürt'ünü, Laz'ını, Çerkez'ini ayırmadan. Bırakın insanı, biz bu ülkenin koyununa dahi aşığız dediğimiz' günden beri bir karikatürize etme çabaları başlatıldı. Bazı kendini beyaz gören, halkı aşağılayan kişiler tarafından karikatürize edilmeye çalışıldık. Onlar bize karikatürize adı altında tuzak kurmaya çalışırken Allah onlara öyle bir tuzak kurdu ki, bugün dünya gündeminde ne olsa bütün milletin aklına Nihat Doğan geliyor. '

NEVRUZ KUTLAMASINA GİDECEK


Nihat Doğan yarın ki Nevruz kutlamaları için Diyarbakır'a gideceğini de açıklayarak, Nevruz hepimizin Nevruz'u. İnşallah barışa açılan en büyük gün olacak Nevruz. Barışı istemeyen bir zümre var. Dilleri iyice agresifleşti. Herkes haddini bilsin, hadlerini bilecekler dedi. Nihat Doğan, halkın yanında olanın pasifize edilmesiyle tehdit edildiğini belirtti.

BEYAZ GAZETE

Nihat Doğan, Chavez Cenazesinden Sonra Nevruza Gidecek!


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile