Nevruz kutlamaları için Diyarbakır'a giden Nihat Doğan hastanelik oldu.

Ayşe Özyılmazel ve Nihat Doğan, Nevruz kutlamaları için Diyarbakır'a gitti. Kutlamaların sonunda tören alanından ayrılırken düşen ve ayağını burkan Doğan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İkili, Twitter'dan Diyarbakır'da olduklarını yazıp bir de fotoğraf paylaştı. Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Venezüella lideri Hugo Chavez'in de cenazesi için Venezuella'ya gitmişti.

HASTANELİK OLDU

Tören alanından izlenimlerini paylaşan ve fotoğraflar paylaşan Nihat Doğan, törenin sonunda alandan ayrılırken düştü ve ayağını burktu. Doğan'ı ambulansla hastaneye kaldırdılar.

Hastanede kontrolden geçen Nihat Doğan daha sonra kaldığı otele geçti.

 

Nihat Doğan Nevruz Kutlamasında Ayağını Burktu

Diyarbakır ' da Nevruz kutlamalarına katılan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, ayağını burktuğu için ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Bağlar ilçesinde bulunan Nevruz Parkı ' ndaki kutlamalara katılmak üzere İstanbul ' dan Diyarbakır ' a gelen Nihat Doğan, kutlamanın ardından alandan çıkarken karşılaştığı yoğun ilgi nedeniyle dengesini kaybederek ayağını burktu. Hayranlarının koluna giren Doğan, ambulansa kadar güçlükle yürüdü. Ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Doğan hastaneye kaldırıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile