Şarkılarıyla olduğu kadar, yaptığı 6 evlilikle de hafızalara kazınan sahnelerin unutulmaz assolisti Gönül Yazar, "O kadar evlilik yaptım ama hiç bir zaman mutlu olamadım" dedi.

Şarkılarıyla olduğu kadar, yaptığı 6 evlilikle de hafızalara kazınan sahnelerin Unutulmaz assolisti Gönül Yazar, 'O kadar evlilik yaptım ama hiç bir zaman mutlu olamadım ' dedi.

Star TV ekranlarında Melek Baykal'ın konuğu olan Gönül Yazar, samimi açıklamalarda bulundu.

Programda bir pasta ustasının yaptığı pastanın süslerinden gelin olanı isteyen Yazar, 'Gelini bana versin. Bakarsın uğur getirir ' dedi.

'Hayatımda bu kadar evlilik yaptım ama hiç bir zaman mutlu olamadım ' diyen Gönül Yazar, 'Mutlu olmak için evlendim ama olamadım ' ifadesini kullandı.

GÖNÜL YAZAR'IN ERKEKTE ARADIĞI ÖZELLİKLER


Sahnelerin Unutulmaz assolisti Gönül Yazar, bir erkekte aradığı özellikleri de anlattı.

'Ufak bir yazıhanede çalışsın. Sabah gitsin, akşam gelsin eve. Ben akşam kapıyı açarım, her şeyi de hazırlarım. Ya öyle bir işi olsun ya da emekli olsun. Hiç olmazsa emekli maaşını getirsin. Onsuz da gelmesin. '

'Bir kadın erkeğine karşı her zaman bakımlı, temiz olacak ki; dışarıda gözü olmasın ' diye konuşan Yazar, 'Bizim kadınlar paspal giyiniyorlar. Geceliklerini giyiyorlar adam sabah giderken üstlerinde, aşam kapıyı açarken yine aynı gecelik. Ben eşimi uzun jarse elbiseyle karşılıyordum, makyajımla, kokularımla. Eve bir giriyordu müziği açmışım, yemek hazır, mumlar yanmış ' şeklinde konuştu.

'ESKİ EŞİM SESİMİ ÇOK HÜZÜNLÜ BULUYOR '

Yazar şöyle devam etti:

'Eski eşim Vural'ın hiç unutamadığım bir lafı var; Hamburgta bir yazıhanesi vardı. Sabah gidiyor arabada benim şarkımı açıyor ve beni dinliyor. Acıklı şarkıda söylemiyorum ama adamın içi kıyılıyor. 'Senin sesinde türkü de söylesen oynak bir şey de söylesen bir gariplik var, insanı hüzünlendiriyor, tüylerim diken diken oluyor' dedi. Şarkıyı sevdiğinden değil, benim sesim de bir garip hüzün varmış. ' BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile