'O Ses Türkiye'ye katılan Gökmen Kurt isimli başarılı yarışmacı 'abe kaynana naptın bize' şarkısını seslendirince Hadise kendini tutamayıp sahneye çıktı.

O Ses Türkiye'ye İstanbul'dan katılan Gökmen Kurt isimli yarışmacı kendisine çok güvendiğini ve Türkiye'nin o sesi olacağını söyledi. Bütün jüri üyelerini döndüreceğini söyleyen Gökmen Unutma Beni şarkısını seslendirdi.

Unutama beni şarkısını çok güzel seslendiren yarışmacıya ilk önce Hadise ardından Gökhan döndü.. Gökhan yarışmacıyı Hadise'nin elinden almak için elinden ne geliyorsa yaptı.

Söylediği'abe kaynana naptın bize'şarkısıyla Hadise'ye sahnede göbek attıran Gökmen Hadise'nin takımına katılmayı tercih etti.



O Ses Türkiye - Esra Eren'in 'Bir Teselli Ver' Performansı

O Ses Türkiye - Esra Eren'in 'Bir Teselli Ver' Performansı İzle... O Ses Türkiye son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. O Ses Türkiye yeni bölümleriyle Star TV'de devam ediyor. O Ses Türkiye, izleyeneri yine ekran başına kilitledi. O Ses Türkiye'nin son bölümünde sahneye çıkan Esra Eren 'Bir Teselli Ver' isimli şarkıyı seslendirdi. Esra Eren O Ses Türkiye'deki yoluna Gökhan'ın takımında devam edecek. İşte Esra Eren'in O Ses Türkiye ilk tur performansı...

Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan'ın yaptığı O Ses Türkiye'de bir çok yarışmacı sahne aldı.

Yarışmaya Aydın'dan katılan Esra Eren Orhan Gencebay'ın 'Bir Teselli Ver' isimli şarkısını seslendirdi. 'Bir Teselli Ver' şarkısıyla performansını sergileyen Esra Eren sadece Gökhan'ı döndürmeyi başardı.

Murat Boz, beğendiğini fakat takımında aynı ses tonunda çok yarışmacı olduğu için dönmediğini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile