O Ses Türkiye - Muhteşem Düello Eren Şenay & Mine Ergen

O Ses Türkiye'de Muhteşem Düello Eren Şenay ile Mine Ergen (Son Bölüm İzle)... O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan son bölümüne Eren Şenay ve Mine Ergen'in düellosu damgasını vurdu. O Ses Türkiye programının 'Bire Bir' bölümünde kıyasıya mücadele eden ikili jüri üyelerinin beğenisi topladı. Hülya Avşar O Ses Türkiye'deki yoluna Eren Şenay ile devam etme kararı aldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye yarışmasında bir çok düello geceye renk kattı.

Mine Ergen ve Eren Şenay'ın harika performansları sonrasında Hülya Avşar yoluna Eren ile devam etti.

Eren Şenay 1.Tur Performansı



Nil O Ses Türkiye'de Dengeleri Alt Üst Etti
(İZLE)


O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne damga vuran düellolardan bir diğeri de Hülya Avşar'ın takımında yer alan Didem Özel ve Nil Karataşoğlu düellosu oldu. Didem, Orhan Gencebay'ın'Kaderimin Oyunu' adlı şarkıyı, Nil ise Sezen Aksu'nun'Yalnızlık Senfonisi'ni seslendirdi.

Nil Karataşoğlu performansını sergiledikten sonra salondaki seyircilerin Nil'in şarkıyı tekrar okumasını istedi. Acun Ilıcalı'nın'Arkadaşlar haksızlık olur yapmayalım' demesi üzerine diğer yarışmacı Didem Özel'Benim için bir sakıncası yok hem ben de bir kez daha dinlemiş olurum' dedi. Bunun üzerine Nil şarkıyı tekrar seslendirdi ve jüri üyelerini kendine hayran bıraktı.

Hülya Avşar O Ses Türkiye'deki yoluna Nil Karataşoğlu ile devam etme kararı aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile