O Ses Türkiye - Rıza Sarıtaş, Mert Demir ve Ayberk Karagöz'ün Düellosu

O Ses Türkiye - Rıza Sarıtaş, Mert Demir ve Ayberk Karagöz'ün Düellosu... O Ses Türkiye son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Sevilen yarışma O Ses Türkiye muhteşem düellolarla izleyeneri yine ekran başına kilitledi. O Ses Türkiye'nin son bölümünde sahneye çıkan Rıza Sarıtaş, Mert Demir ve Ayberk Karagöz 'Sorry Seems To Be The Harder Word' isimli şarkı ile düet yaptı. Gökhan, O Ses Türkiye'deki yoluna Mert Demir ile devam edecek. Geriye kalan iki yarışmacıdan Rıza Sarıtaş Murat Boz'un takımına geçti. Ayberk Karagöz ise yarşmadan elendi.

Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan Özoğuz'un yaptığı O Ses Türkiye'de bir çok yarışmacının düellosu geceye damgasını vurdu.

Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Rıza Sarıtaş, Mert Demir ve Ayberk Karagöz O Ses Türkiye'de ''Sorry Seems To Be The Harder Word'' adlı parçayı seslendirdiler.

Gökhan, O Ses Türkiye'deki yoluna Mert Demir ile devam etme kararı aldı. Geriye kalan iki yarışmacıdan Rıza Sarıtaş Murat Boz'un takımına geçti. Ayberk Karagöz ise yarışmadan elendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile