O Ses Türkiye'nin 'Yılbaşı Özel' programında 8 yarışmacının jüri üyelerinin takımlara kura ile dağıtılmasının ardından başlayan yarışmalarda finalist ve arabanın sahibi Ayda oldu.

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde büyük ödül olan son model araba için finali Hadise'nin ve Murat Boz'un takımındaki yarışmacılar yarıştılar.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu vea yapımcılığını yaptığı O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde yarışan birinci ve ikinci sezon finallere kalan sekiz yarışmacının ikişerli olarak jüri üyelerinin takımlarında yer alması ile başlayan yarışmalarda seyirciden aldıkları oylar ile adını finale Hadise'nin takımından Berkay ve Murat Boz'un takımından Ayda kaldı.

Daha önce katıldıkları O Ses Türkiye'de final yüzü gören yarışmacıların araba için yarıştıkları O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de seyirciler ve televizyondan izleyen O Ses Türkiye takipçileri tam anlamı ile müziğe doydular.

Seyircilerin yaptığı oylama sonucunda O Ses Türkiye'nin yeni yıl özel bölümü finalisti belirlendi. İşte Oylama sonucu

Ayda % 59

Berkan % 41

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümünde yapılan karşılaşmalarda finalist olan Ayda son model arabayı kazanan isim oldu.

O Ses Türkiye'nin Yılbaşı özel bölümünde Gökhan'ın takımından Onur ile Murat Boz'un takımından Ayda karşı karşıya geldi. Son model bir araba ödülü için yarışan ikilinin ardından Hülya Avşar'ın takımından Selin ile Hadise'nin takımından Berkay sahne aldı.

FATMA VE AYDA PERFORMANSI

Bire bir karşılaşmalarda ilk olarak Fatma sahne aldı ve Demet Akalın'ın yaza damga vuran şarkısı Türkan'ı seslendirdi. Aydan ise oldukça hareketli bir parça olan Sezen Aksu'nun 'Rakkas' isimli parçasını seslendirdi.

Birinci ve ikinci sezonun iki finalistinin karşılaştığı yılbaşı özel programında Fatma seyircilerden &34 oy alırken Aydan ise %66 oy aldı. Aydan daha sonra İsyan adlı şarkıyı seslendirdi.

Murat Boz O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde takımında yer alan Fatma ve Aydan ile sahneye çıkarak düet yaptı.

MURAT BOZ VE TAKIMI

Murat Boz, O Ses Türkiye'nin geçtiğimiz iki sezonuna katılan yarışmacıları arasında yer alan iki güzel yarışmacısı ile 'swat' isimli yabancı şarkıyı seslendirdi.

SELİN ve BİHTER PERFORMANSI

Hülya Avşar'ın takımında yer alan Selin, takım arkadaşı Bihter ve Hülya Avşar ile taktıkları duakları seyircilere attıktan sonra 'Havalım' isimli şarkıyı seslendirdi. Takım arkadaşı ve aynı zamanda rakibi olan Bihter ise 'the best' isimli yabancı şarkıyı seslendirdi.

Birinci ve İkinci sezonda yarıştığı iki yarışmacısını karşısında gören Hadise, yine Acun Ilıcalı'nın yine diline dolandı. Seyirci oylamasında bir üst tura geçecek yarışmacının belli olacağı oylamada Selin % 56, Bihter ise % 46 oy aldı.

HÜLYA AVŞAR'DAN 'BANA BiR KOCA LAZIM' PERFORMANSI

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümüne jüri üyesi olarak konuk olan Hülya Avşar kura ile belli olan iki yarışmacısı ile birlikte şarkı söyledi. Selin ve Bihter ile son albümünün 'Bana Bir Koca Lazım' isimli şarkısını seslendiren Avşar, duat takmayıda ihmal etmedi.

ve seyirci oAvşar ile birlikte seslendirdikleri parçanın ardından Selin ve Bihter tek başlarını şarkılarını seslendirdiler ylaması ile bir üst tura geçmek için mücadele ettiler.

O Ses Türkiye'de birinci sezonun 1. olan Oğuz Berkay Fidan'ın söylediği 'Olmuyor' isimli parça ile başlayan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Murat Boz'da şarkıya eşlik etti.

MURAT BOZ VE OĞUZ BERKAY FİDAN DÜETİ

O Ses Türkiye'nin ilk sezonunun birincisi Berkay Fidan ile Murat Boz, 'Olmuyor' isimli şarkıda düet yaptılar. Düet öncesi Acun Ilıcalı'nın anons ettiği Oğuz Berkay'ı yıllar sonra ilk kez gören Hadise, Berkay'da ki değişikliği hayretler içerisinde karşıladı.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel - Ayda Mosharraf (Keskin Bıçak) - Berkan Taşkın (Kaçak) Performansı

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüme katılan ve Murat Boz takımında yarışan Ayda Mosharraf ile Hadise takımında yarışan Berkan Taşkın, birebir mücadelesinde Ayda Mosharraf, Keskin Bıçak şarkısı; Berkan Taşkın, Kaçak şarkısı ile bire bir/düello yaptı. Seyirci seçimini yaptı ve Ayda Mosharraf kazandı, Berkan Taşkın elendi.

Seyirci Oylama Sonucu: Ayda Mosharraf % 59 - % 41 Berkan Taşkın
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile