Barış Akarsu'nun annesi, O Ses Türkiye’de yıllar önce kaybettiği oğluna benzeyen yarışmacıyı izleyince, canlı yayında göz yaşları sel oldu.

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyeliği yaptığı yarışma programı O Ses Türkiye'de dün gece duygusal anlar yaşandı.

O Ses Türkiye 'nin bu haftaki bölümünü izleyen Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, oğluna benzerliğiyle adından söz ettiren yarışmacı Onur Uğuş'u dinleyince gözyaşlarına hakim olamadı. Barış Akarsu 'nun annesi gözyaşlarına boğulunca yarışmacı Onur Uğuş 'ta duygularına hakim olamadı ve O da gözyaşlarına boğuldu.

BEYAZ GAZETE

O Ses Türkiyede Gözyaşı Gecesi!.. Hülya Avşar Gözyaşlarına Boğuldu STAR TV İzle

Hadise Ve Hülya Avşar ağladı!... O Ses Türkiye'de Gözyaşı Gecesi!..
Sanal üzüntü. Hadise, takımındaki Aydan Ceren için hüngür hüngür ağladı. Aydan Ceren'in eşinden bir süre ayrılan bir çocuk annesi bir kadın olduğunu söyleyen Hadise, ' Aydan Ceren bana 'Senin gücünden etkilendim. Sen bana örnek oldun, ayakta durma gücünü verdin' demez mi, orada ben mahfoldum. Yarışmada kazanmak, kaybetmek önemli değil, önemli olan bu insanlık ' dedi.

Hadise bu sözleri söylerken gözyaşlarına boğuldu. Hadise ağlayınca Aydan Ceren'in de yanaklarından iki damla yaş süzüldü.
Aydan Ceren, Ayda ile kapıştığı akşam elenmenin üzüntüsünü yaşadı. Aydan Ceren Ayda ile başa çıkamadı.

Eren, annem ile Hülya Avşar'ı ağlattı.

Yetenek Sizsiniz'in iki bayan jüri üyesinin ağlama gecesi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile