Show Tv ana haber bültenine konuk olan O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Oğuz Berkay Fidan müziği ikinci planda tutacağını söyledi.

Yarışmada koçluğunu yapan Murat Boz'un da katıldığı canlı yayında Oğuz Berkay Fidan geleceğe yönelik hedeflerini anlattı.

OĞUZ'DA FARKLI BİR SES RENGİ VAR
Oğuz Berkay Fidan'ın koçu Murat Boz, Oğuz'dan övgüyle bahsederek, Oğuz'u başarılı olmasının nedeni kendine özgü bir sesi olmasına bağladı. 'Allah vergisi bir sesi var 'diyen Murat Boz, Oğuz Berkay Fidan'da bir ses rengi olduğunu kaydetti.

ÖNCE MESLEĞİ
Heyecanının yatıştığını söyleyen Oğuz Berkay Fidan, insanların kendisine karşı ilgi göstermesinden memnun olduğunu belirtti. Mimar olmayı istediğini söyleyen Oğuz Berkay 'Önce mesleğimi ele almak istiyorum. Mesleğimi elime aldıktan sonra müziği de hayatıma alacağım 'dedi.

CANLI YAYINDA KISA DÖRTLÜK
Müziği düşünülenin aksine hayatında ikinci planda tutacağını kaydeden Oğuz Berkay Fidan canlı yayında Emre Altuğ'un Aşk-ı Kıyamet şarkısından da bir dörtlük okudu.


BEYAZ GAZETE

Oğuz Berkay Fidan canlı Yayında Hedeflerini Anlattı

Show Yv ana haber bültenine konuk olan O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Oğuz Berkay Fidan müziği ikinci planda tutacağını söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile