Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk ekranlarında Ece Üner’in sunduğu “Enine Boyuna” programına katılarak sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı ve kullanımı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medyanın yarattığı sonuçları değerlendiren programın diğer konuğu Okan Bayülgen ise, sosyal paylaşım sitesi Twitter'i en etkin kullanan siyasetçi özelliğine sahip olan Melih Gökçek'e canlı yayında övgü üstüne övgü yağdırdı.

KÜFÜR VE HAKARETE TAHAMMÜLÜM YOK

Twitter üzerine değerlendirmelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyanın önemine değinerek, sosyal medyada her türlü eleştiriye açık olduğunu ancak küfür ve hakarete kesinlikle tahammülü olmadığını söyledi.

GÖKÇEK'E TWİTTER ÖVGÜSÜ

Gökçek'in bir siyasetçi olarak Twitter'da yer almasını oldukça etkileyici bulduğunu kaydeden programın diğer konuğu Okan Bayülgen ise "Melih Gökçek'in başarısı şudur bence: Herşeyden sorumlu tuttuğumuz bir belediye başkanının Twitter'da insanlara laf yetiştirmesi, siyasi rakipleriyle mücadele etmesi... Bunlar bana çok hoş geliyor. 'Kardeşim ne dersen de ama küfretme, ben Belediye Başkanı'yım. ' diyor. Bence bir politikacı olarak çok doğru yapıyor. Bunlar bir siyasetçi için büyük cesarettir." ifadelerini kullandı.

BAYÜLGEN'DEN GÜLÜMSETEN GAY SORUSU

Okan Bayülgen'in Melih Gökçek'e yönelttiği soru ise programa damgasını vurdu. Londra ve Paris'in aşılamaz sorunlarını gay belediye başkanlarıyla çözüme kavuşturduğunu kaydeden Bayülgen "Bizim ne zaman gay bir belediye başkanımız olacak sayın Gökçek?" diye sorunca stüdyoda bulunan konuklar kahkahalara boğuldu.

TÜRKİYE'DE GAY BAŞKAN OLMAYACAK, OLMAMALI
!
Bayülgen'in ilginç gay sorusuna ise Gökçek şu yanıtı verdi:
"Tabii bizim kendimize göre bir yaşam tarzımız, örfümüz geleneklerimiz var. Oralar çok daha farklı bir noktada. İnşallah bizim Türkiye'de gay belediye başkanı olmayacak ve olmamalı."

BEYAZ GAZETE




Okan Bayülgen den Gökçeke Twitter Övgüsü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk ekranlarında Ece Üner ' in sunduğu “Enine Boyuna” programına katılarak sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı ve kullanımı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile