Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu 17 Aralık Operasyonu'na ilişkin, milli iradeyi çarpıtacak işler yapıldığını savunarak, "Hata yapan varsa bedeli ödenmeli ancak Bütün Türkiye'ye bedel ödetilmemeli" dedi.
A Haber'de yayınlanan Ajans programına konuk olan Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, 17 Aralık Operasyonu'nu değerlendirdi.
"Maalesef daha soruşturma devam ederken ya da düğmeye basıldıtan sonra yedeklenmiş bir takım bilgilerin kamuoyunda izlenim oluşturacak şekilde servis edildiği bir tabloyla karşı karşıyayız" diye konuşan Müderrisoğlu şunları söyledi:
"Bunu anlatırken şunu söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın; hukuk önünde herkes eşittir, kimsenin imtiyazı yoktur, suçluluğu ispatlanıncaya kadar herkes masumdur ama yanlış yapan varsa bedelini ödemelidir. Çünkü ortadaki tablo bir takım siyasi aktörler ve bağlantılı diğer isimlerle ilgli yaratılan sonuç değil. Bunun ötesinde Türkiye'de siyasal istikrarı da etkilyebilecek şekilde, seçmenin kafasını karıştıracak şekilde, yani milli iradeyi de çarpıtacak şekilde zaman ayarlı bir iş ve işlem yapıldığı izlenimini veriyor.
Asıl üzerinde duurlması gereken konu bu."
"SANDIĞI ETKİLEMEYE DÖNÜK BİR SONUÇ İÇERİYOR"
Okan Müderrisoğlu, "Birileri eğer yanlış bir iş yapmışsa, hukukun dışına çıkmışsa, etik kurallarını aşmışsa bu ortaya çıksın. Ve gerçekten de bununla ilgili somut bir yargılamada sonuca varılıyorsa gereken cezayı alsınlar. Bunu kimsenin savunması, saklaması, buna sahaip çıkması diye bir şeyden bahsetmiyoruz. Ama bu aynı zamanda Türkiye'de yaklaşan seçim süreci içinde sandığı etkilemeye dönük ve Türkiye'nin bu anlamda siyasal istikrarını, doğal olarak finansal istikraraını da etkilemeye dönük bir sonuç içeriyor" şeklinde konuştu.
"Hata yapan varsa bedeli ödenmeli" vursunu yapan Müderrisoğlu, "Ama bütün Türkiye'ye bedel ödeten ve büyük Türkiye projesini derinden sarsan bir tabloyla karşı karşıya kaldığımızı göz ardı edemeyiz" dedi. BEYAZ GAZETE
Okan Müderrisoğlu: Milli iradeyi çarpıtacak işler yapılıyor
Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu 17 Aralık Operasyonu'na ilişkin, milli iradeyi çarpıtacak işler yapıldığını savunarak, 'Hata yapan varsa bedeli ödenmeli ancak Bütün Türkiye'ye bedel ödetilmemeli' dedi.
İLGİLİ VİDEOLAR
Oltu’da kurt dehşeti: 40 koyunu telef etti, 6 koyunu yaraladı
29 Ağustos 2021 Pazar
Acarlar Longozu'nu besleyen derelerde balık ölümlerine bölge halkından tepki
27 Ağustos 2021 Cuma
İpekyolu ilçesinin derslik sorunu çözülüyor
27 Ağustos 2021 Cuma
Kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışılan üniversiteliden geriye kaskı kaldı
26 Ağustos 2021 Perşembe
Kayıp turist bulundu
25 Ağustos 2021 Çarşamba
- İstanbul Boğazı’nda sıra dışı gösteri
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Korona virüse yakalanan müzisyen, evinin balkonundan konser verdi
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Üniversiteli olabilmek için zamanla yarıştılar
25 Ağustos 2021 Çarşamba
- Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: 'Kırım’ın kurtuluşu için geri sayım başladı'
23 Ağustos 2021 Pazartesi