Oktay Vural İzmir'e Gidemiyor Mu?

Beyaz TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Faruk Mangırcı'nın üstlendiği 'Yüksek Gerilim' adlı programın konuşmacılarından Serdar Arseven'in iddiaları üzerine telefonla bağlanan MHP İzmir Milletvekili Oktav Vural, eleştirilere cevap verdi.
Serdar Arseven’in İzmir hakkında “İzmir Belediyesi İzmirlilere zehirli su içiriyor” iddiasında bulunması üzerine programa telefonla bağlanan Oktay Vural, İzmir İl Başkanı ile arasında sorun olmadığını ifade ederek “ Bakıyorum oralarda fitne ve fesatla uğraşmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Ey Serdar Arseven. Sen kimsin ki MHP üzerinde yorum yapacak birisi misin?” dedi. Programda konuşulanların yorum değil gıybet olduğunu belirten Vural “Fitne ve fesatla uğraşacağına, biraz daha imana gelen şeylerle uğraşsalar çok daha iyi olacak. İşin gücün fitne. Bu iddiasını ispat etmeyen şerefsizdir” dedi. Bu konuşma üzerine söze giren Arseven Oktay Vural’ın son üç ay içinde kaç defa İzmir’e gittiğini sordu.

Arseven’in İzmir’den haberi olmadığını belirten Vural “İzmir’e istediğim zaman gidiyorum. Gel bu hafta sonu da beraber gidelim yüreğin yetiyorsa” dedi. İzmir İl Başkanı ile arasında sorun olduğunu iddia edenleri eleştiren Vural “Bu bir fitnedir. MHP üzerinden siyaset yapmayın. Ben bütçeden önce her hafta cumayı İzmir’de kıldım” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile