- Antalya Valisi Münir Karaloğlu konuşması - Detaylar Antalya 'da karne heyecanıANTALYA (AA) - Antalya 'nın Gazipaşa ve Akseki ilçelerinde öğrenciler karne heyecanı yaşadı.Gazipaşa İlçesi Ahmet Tuncer Ortaokulu'nda karne alan öğrenciler, bahçelerde çiçek topladı.Çiçekler arasında oynayan öğrenciler, söyledikleri şarkılarla eğlendi.Akseki Aysel Güleç Anaokulu, Ali - Hasan Coşkun Kardeşler İlkokulu, Cevizli İlkokulu ve Cevizli Anadolu ve İmam Hatip Ortaokulunda tören düzenlendi.
Törene Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Hulusi Mehmet Müdük, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Kaymakam Muhammed Emin Nasır, bir ülkenin gelişmesi için iyi eğitim almış, kendisini yetiştirmiş gençlere ihtiyaç olduğunu söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bağcı, sorunsuz şekilde eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamladıklarını belirtti.
Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri verildi.
Okullarda karne heyecanı - ANTALYA
İLGİLİ VİDEOLAR
Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocukların 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
25 yıllık fedakar eğitimci, tatil gününde öğrencileri için kolları sıvadı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Maltepe’de elektrikli otomobillerden ‘sessiz’ 30 Ağustos konvoyu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
TADDEF 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Karabağ Zaferi anısına ücretsiz kitap dağıttı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda komandolar caddeleri inletti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Bayramında 60 metrelik bayrakla yürüdüler
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Büyük zaferin kahramanları dualarla anıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi