Aybastı Perşembe yaylası detay (Drone)
-Kızak şenliğinden detaylar
-Hilmi Güler'in konuşması
-Detaylar
( ORDU )- Ordu’da hafta sonu 3 yaylada düzenlenen kızak şenliğinde 7’den 70’e herkes karın tadını çıkardı ORDU
- Kış turizminin yeni gözdelerinden Ordu’da hafta sonu 3 yaylada kızak şenliği düzenlendi.
Festivalde 7’den 70’e binlerce insan karın keyfini çıkardı. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve Ordu’da ilk defa yapılan kızak şenliği; Aybastı Perşembe Yaylası, Mesudiye Keyfalan Yaylası ve Akkuş Argan Yaylası’nda gerçekleştirildi.
3 ayrı parkurda düzenlenen şenlikte Ordu Büyükşehir Belediyesinin servis ve destek imkânlarıyla pist alanına gelen 7’den 70’e herkes karın keyfini doyasıya çıkardı. Menderesleriyle ünlü Aybastı Yaylası’nda kano yarışları, kano kayak, snowboard ve kızakla kayak etkinlikleri gerçekleştirildi.
Daha sonrasında ateş başında çay ve mangal ikramı yapıldı. “Dünya harikası olan bu yeri herkes görecek” Bundan sonra Aybastı’nın bambaşka olacağını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Perşembe Yaylası’nı kış mevsiminde bir çekim merkezi haline getirmek istiyoruz. Bu anlamda da çok önemli adımlar attık. Bundan sonra üşümek ve eve çekilmek yok. Buralarda kayakçılar olacak, mendereslerinde yarışan kanocular olacak. Dünya harikası olan bu yeri herkes görecek. Buralara bungalovlar yapacağız. Bundan sonra Aybastı bambaşka olacak” dedi.
Doyasıya karın tadını çıkardılar Kızak şenliklerinde karın zevkini çıkaran vatandaşlar, “Bizler için çok güzel bir organizasyon oldu. Doyasıya karın tadını çıkardık. Burada güzel anılar biriktirdik” şeklinde konuştular.
Ordu’da kızak şenliğinde renkli görüntüler
İLGİLİ VİDEOLAR
Şanlıurfa’da iki mahalle su altında kaldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bursa’da zafer coşkusu uçurtmalarla yaşandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bursa’da zafer coşkusu uçurtmalarla yaşandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bakan Karaismailoğlu: “200 kilometrenin üzerinde yol kesimlerinde hasarları tamamen giderdik”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İskilip'teki yemek yarışması yoğun ilgi gördü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Malazgirt Zafer Kupası Yol Yarışları
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuklar Dondurma Şenliği'nde doyasıya eğlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazılan yol kör noktasına rastlayan kamyon devrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Red Bull Car Park Drift’te Berfu Tutumlu mutlu sona ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Adrenalin ve macera dolu ralli yarışı sona erdi
30 Ağustos 2021 Pazartesi