BALKONDA MÜZİK SİSTEMİ KURARAK ÇALIYORLAR
-SIRASIYLA RÖPORTAJ GÜLCAN ÇİÇEK
-EŞİ MEHMET ÇİÇEK
-APARTMAN YÖNETİCİSİ CEMİLE BULAT
-KOMŞULARI SEVİNÇ ÖZ LADİKLİ
-KOMŞU KÜBRA VE EŞİ SİNAN ÖZDEMİR
-APARTMANDA TEK ÇOCUK KUZEY ARAS KURT ŞİİR OKUMASI
( ORDU )- Balkonlarına kurdukları müzik sistemiyle 23 Nisan’ı doyasıya kutladılar ORDU
- Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 6 katlı apartmanın sakinleri düzenledikleri 23 Nisan coşkusunu bütün ilçeyle beraber yaşadı. Ünye’nin Burunucu Mahallesi’nde Kurt Apartmanı sakinlerinden Gülcan ve Mehmet Çiçek çifti evlerinin balkonlarına kurdukları ses sistemiyle 23 Nisan coşkusunu komşularıyla beraber yaşadı. Bütün apartmanda bulunan komşularıyla balkonlarına ve camlarına astıkları bayraklarla evlerini süsleyen apartman sakinleri, Çiçek ailesinin balkonlarına kurduğu ses sistemiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl coşkusunu aynı anda yaşadı. Çeşitli kutlama müzikleriyle coşkulu anlar yaşayan ve böyle bir organizasyonun fikrinin eşinden çıktığını söyleyen Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu öğretmeni Gülcan Çiçek, ”Bu öğretmen ruhunu hiçbir zaman kaybetmediğimiz için bu yıl bu şekilde yapalım dedik. Sağ olsunlar apartman içerisindeki sakinlerimiz onlarda içlerindeki çocuk coşkusuyla bizlere eşlik ettiler. Bu yıl dışarıya çıkamıyorsak Cumhuriyet’in 100. yılı gibi önemli bir günde bizler de olduğumuz evlerimizde bu coşkuyu yaşayalım istedik. Bu içimizdeki çocuk coşkusunu hiçbir zaman kaybetmeyelim diyorum. Bize bu fikri veren ise eşim Mehmet Çiçek oldu. Bizler de apartmandaki aileler olarak bu coşkuyu yaşamış olduk” dedi.
Apartmanda 23 Nisan coşkusunu yaşatmak için iş yerindeki ses sistemini balkonlarına koyarak komşularıyla beraber kutlama yapan Mehmet Çiçek, "Biz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarımızı genelde meydanlarda kutlardık. Bu sene korona virüs nedeniyle meydanlara inemediğimiz için biz bunu evde kutlamaya karar verdik” diye konuştu.
Diğer apartman sakinleri de organizasyondan dolayı duydukları mutlulukları dile getirdiler. Apartmanda tek çocuk olan Kuzey Aras Kurt ise mutlu olduğunu ifade ederek “Bizim Bayramımız” isimli şiiri okudu.
Ordu’da müzik sistemiyle coşkulu 23 Nisan’ı yaşadılar
İLGİLİ VİDEOLAR
Maltepe’de elektrikli otomobillerden ‘sessiz’ 30 Ağustos konvoyu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Diyarbakır’da eğitim hazırlıkları başladı
29 Ağustos 2021 Pazar
Çorum’da okullar yüz yüze eğitime hazır
29 Ağustos 2021 Pazar
Engelliler Zafer Bayramını denizin altında bayrak açarak kutladı
29 Ağustos 2021 Pazar
Bakıra talep arttı, yetiştirilecek usta bulunamıyor
29 Ağustos 2021 Pazar
Van Gölü’ndeki mikrobiyalitlere dalış eğitimi
29 Ağustos 2021 Pazar
Annesinin gözyaşlarına dayamadı iki buçuk ayda 20 kilo verdi
29 Ağustos 2021 Pazar
Tayini çıkan Kaymakam Çorumluoğlu, Ereğli’deki çalışmalarını değerlendirdi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Coğrafi işaretli Ardahan balında ?sağım dönemi başladı
28 Ağustos 2021 Cumartesi