drone görüntüsü
-Kızak kayanlar detay
-Vatandaş röp.
-detaylar
( ORDU -DRONE) ORDU
- Ordu'nun Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezinde, sezonun açılmasıyla birlikte yoğunluk yaşanıyor. Hafta sonu tatilinde Ordu merkez ve çevre illerden gelen kayakseverler Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezinde kayak ve kızak yapmanın yanında müzik eşliğinde doyasıya gönüllerince eğleniyor. Binlerce kişinin geldiği kayak merkezinde doğal güzellikler arasında konaklama ve dinlenme fırsatının yanında kayak öğrenmek isteyenlere kayak dersi veriliyor. Kayak merkezine Giresun'dan geldiğini aktaran Elif Karadeniz, kayak merkezini çok beğendiğini söyledi.
90 kişilik bir grupla geldiklerini dile getiren Karadeniz, “Kayak merkezi çok güzel. Havanında güzel olmasıyla birlikte arkadaşlarımızla beraber gönlümüzce eğlendik" dedi.
Şehrin bütün stresinden kurtulduğunun altını çizen Ahmet Meteoğlu ise, “Ordu’da kayak merkezi olduğunu hiç bilmiyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya İstanbul’dan geldim. İyi ki gelmişim çok mutluyum. Burası müthiş bir yer. Herkesin burayı görmesini istiyorum” diye konuştu.
Ordu kayak merkezinde hafta sonu yoğunluğu
İLGİLİ VİDEOLAR
Bakan Karaismailoğlu: “200 kilometrenin üzerinde yol kesimlerinde hasarları tamamen giderdik”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kaçkar Dağı'na '30 Ağustos' tırmanışı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Oltulu Doğaseverlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Antalya'da nem yüzde 90'a ulaştı, vatandaşlar denize akın etti
29 Ağustos 2021 Pazar
15 metrelik şelale, pandemi ve sıcaktan bunalanların ilgi odağı oldu
29 Ağustos 2021 Pazar
Çökertme Koyu yeniden eski günlerine kavuşuyor
27 Ağustos 2021 Cuma
Bingöl’de baraj sularının yükselmesiyle mahsur kalan 30 kişi kurtarıldı
26 Ağustos 2021 Perşembe
Rus mankene kapkaç şoku kamerada
26 Ağustos 2021 Perşembe
Market açılışında izdiham...Bursa'nın en büyük gross marketi açıldı
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Perre’nin endüstriyel şarap işliklerinde ve merdivende kazılar başladı
25 Ağustos 2021 Çarşamba