Osman Gökçek Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Sürmanşet programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlıklar konusunda daha önce 'Evet' oyu vereceklerini açıkladığına dikkat çeken Gökçek 'Cumhuriyet Halk Partisi'nin vatandaş nasıl güvensin? Dokunulmazlıkların kaldırılması 'Evet' diyeceğiz diyor 'hayır' oyu kullanıyor. İktidar olsalar ne olacak? Bugün Evet dediklerine hayır, yarın evet dediklerine hayır diyecekler. Böyle devlet yönetilir mi? İşte bu yüzden iktidar olamıyorlar. ' dedi.

BU NASIL BİR YÜZDÜR?

Kılıçdaroğlu'nun oylamanın ardından şehit evine taziyeye gittiğini ifade eden Gökçek 'Oylamanın ardından şehit cenazesinin evine taziyeye gitti. Bu nasıl bir yüzdür? PKK'lı teröristlere destek verenlerin dokunulmazlığının kalkması için hayır oy kullanacaksınız. Sonra da gidip şehit evine taziye de bulacaksınız. Allah'tan korkun.' diye konuştu.

CHP, HDP'Yİ KURTARAN PARTİ OLDU


Gökçek, CHP'nin HDP'yi kurtaran parti olduğunu söylerken 'Bakın bugün Biliyor musunuz Cumhuriyet Halk Partisi'nin gönüllerde hangi gönüllerde yer aldığını söyleyeyim mi? Bütün şehit veren ailelerin gönlünde çok ciddi yara almıştır. Onlar kendi çocuklarını şehit eden ve PKK'lı teröristlerin cenazelerine gidenlerin PKK terör örgütünü destekleyenlerin dokunulmazlığının kalkmasını beklerken Cumhuriyet Halk Partisi HDP'yi kurtaran parti oldu.' ifadelerini kullandı.

HANGİ YÜZLE GİDİYORSUNUZ?


Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü;

Nasıl sindiriyor Cumhuriyet Halk partililer içine? Bunların dokunulmazlıklarının kalkması için hayır oyu verdiler sonra da gidiyorlar şehit evlerindeki cenazelerine gidiyorlar. Devlete katil diyen akademisyenleri korumak için mücadele ediyor Cumhuriyet Halk Partisi. Sonra gitmiş şehit cenazesi evlerine. Hangi yüzle gidiyorsunuz?


BU MEMLEKETTEN NE İSTİYORSUNUZ?


Allah aşkına memleketten ne istiyorsunuz ya? Bu işin bir siyasi tarafı olmamalı. Yani HDP'lileri kurtaran partinin Cumhuriyet Halk Partisi olması inanın beni onlar gibi düşünme sen dahi içimi sızlatıyor. Böyle bir şey olabilmesi mümkün mü? Ondan sonra da bugün Anıtkabir'e gidiyorsunuz.

HİÇ UTANMIYOR MUSUNUZ?

Bu ülkeye düşman olanları teröristleri koruyan kollayan onlara yardımcı olan HDP'yi kurtarıyorsunuz bugün de Anıtkabir'de diyorsunuz. Hadi siz Anıtkabir'e yürüdünüz. Sizin yanınızda Anıtkabir'de yürüyen CHP'liler hiç dönüp demiyor musunuz 'Ya arkadaş bu dokunulmazlıklar noktasında bu adamları kurtaran kişileri Cumhuriyet Halk Partisi yaptınız hiç utanmıyor musunuz' demiyor musunuz?

İÇLERİNE SİNDİRİYORLARSA...


Bazı insanlar geçtiğimiz seçimlerde HDP ye destek veren bu organizmaların kimler olduğunu neler olduğunu. Orada zafer işareti yapıp fotoğraf çeken o HDP'lilerin yüzlerinin gülmesini sağlayan CHP'liler içlerine sindiriyorlarsa hayırlı uğurlu olsun.

BU VATAN BÖLÜNMEYECEK

Ama şunu unutmasınlar. Bu memleket bölünmeyecek, bu vatan bölünmeyecek, inşallah tek bayrak olacak. İnşallah Türk bayrağı her zaman dalgalanacak. Bunlar ne kadar ülkemizi bölmek isterlerse de CHP bunların ağabeyliklerini ablalıkları yapıp korusalar da, inşallah referanduma gidecek ve CHP bu ülkenin tarihindeki bir kara deftere yazılacaktır.

DEFOLUP GİDECEKLER


Belki bu slogan gibi geliyor ama gerçekten 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' İnşallah şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız
Bu iş referanduma gidecek bu İnşallah Allah o teröristlere destek olanları cezaevinde görmeyi ve daha sonrasında vatandaşlıktan çıkartılıp bu ülkeden defolup gitmelerini İnşallah bize görmeyi nasip edecek.

BEYAZ GAZETE

Osman Gökçek: Ak Parti Binali Yıldırım'la yola devam ediyorsa Türkiye'nin iyiliği içindir

Osman Gökçek Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Sürmanşet programında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesini değerlendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile