Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, CHP'nin içinde partinin HDP'lileşmesi için çalışan bir ekip olduğunu iddia etti.

Terör örgütleri ile arasına mesafe koyamayan CHP'ye vatandaşların tepkisi artıyor. Şehit cenazelerinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik protestolar gündemdeki yerini koruyor. CHP'nin başta PKK olmak üzere birçok terör örgütü ile arasındaki temas Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Sürmanşet programında gündeme geldi.

Programda konuşan Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, CHP'nin terör örgütleriyle olan ilişkisini belgelerle anlattı. PKK'lılar için şehit diyen, teröristleri anlamaya davet eden CHP'li vekilleri hatırlatan Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun yerel yönetimlere özerklik vaadine dikkat çekerek CHP zihniyetini gözler önüne serdi. CHP'li Şafak Pavey ile Demirtaş arasında geçen 'birlikte iyi salladık' jargonu ve Kılıçdaroğlu'nun PKK'lı teröristler için kullandığı 'arkadaş' tanımlaması yine Gökçek'in verdiği örnekler arasında yer aldı.

'ASKERLER SÜRÜ İSE İT KİM?'
Sırrı Sakık'ın 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyenlere yönelik 'it sürüleri' demesini yeniden gündeme taşıyan Gökçek, 'CHP'lilere soruyorum; sizin altı okunuzdan biri olan milliyetçilikten vazgeçtiniz. Peki Atatürkçülük'ten de mi vazgeçtiniz? Askerler sürü ise it kim oluyor? Açıkça söyleyelim; Mustafa Kemal Atatürk'e diyor' dedi.

'HANİ ATATÜRK'Ü ÇOK SEVİYORDUNUZ?'
CHP'lilere seslenerek devam eden Gökçek, şunları söyledi: Partiniz maalesef size it sürüleri diyen insanların barajı geçmesi için uğraşan insanlarla dolu. Laiklikle ilgili bir şey konuşuluyor, bütün CHP'liler ayağa kalkıyor. HDP'liler it sürüsü diyor CHP'liler 'bu nasıl laf' demiyor. Bu ikiyüzlülük değil mi? Hani Atatürk'ü çok seviyordunuz? Neden sesiniz çıkmadı?

GÖKÇEK'TEN BOMBA İDDİA
Sözlerini devamında dikkat çeken bir iddiada bulunan Gökçek, CHP'nin içinde partinin HDP'lileşmesi için uğraşan bir ekip olduğunu belirtti. Gökçek, 'CHP, HDP'lileşiyor. Bu çok büyük bir tehlike. CHP'nin kendi içinde istişare edip gerekeni yapması gerek. CHP'liler cezaevinde DHKP-C'lileri ziyaret ettiler. Dikkat edin aralarında Muharrem İnce yok, Gürsel Tekin yok. Partinin HDP'lileşmesi için uğraşan bir ekip var ve maalesef CHP'yi teslim almış durumdalar' şeklinde konuştu.

Gökçek bu iddiasını Deniz Baykal'ın "CHP'de HDP çizgisine kayma var" sözleriyle güçlendirdi.


Osman Gökçek CHP'ye sordu: Teröristlerle işbirliği mi yapıyorsunuz?

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek Ferda Yıldırım'ın sunduğu Sürmanşet programında önemli açıklamalar yaptı.

Osman Gökçek, CHP'nin son dönemlerde neden terör örgütleriyle yanyana adlandırıldığını ve neden protestolara maruz kaldığını belgelerle açıkladı.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

CHP'li vekil PKK'lılara şehit dedi

16 Haziran 2016 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile