Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, FETÖ’nün Amerika’daki parlamenterler ve askerlere şantaj yapacağını söyledi.

Beyaz Tv ekranlarında Ferda Yıldırım'ın sunduğu Sürmanşet programına konuk olan Osman Gökçek, canlı yayında FETÖ terör örgütüyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Gökçek, terör örgütü FETÖ'nün ABD'de de yönetimi ele geçirmek için bazı çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.

Osman Gökçek şu ifadeleri kullandı;

BİR GÜN AMERİKA'YI BİZ YÖNETECEĞİZ

17 Aralık öncesi FETÖ'nün Ankara sorumlusuna sordum “Neden Fethullah Gülen ABD'de yaşıyor?” aynen bana verdiği cevabı söylüyorum “Bir gün Amerikayı'da biz yöneteceğiz ve bunu herkes görecek” dedi. Bunları ABD büyükelçisi ve yetkilileri de bunları da duysun.

BİZZAT AĞIZLARINDAN DUYDUM

Yılda 40-45 bin öğrenciyi de ABD'de mezun ediyorlar. Beyaz Saray'ın içinde Obama'nın hemen önünde fotoğraf çektiriyorlar. Zaman içinde göreceğiz ve şundan eminim… Amerikalı parlamenterlere ve Pentagon'daki askerlere şantaj yapacaklar. Onları izleyecekler, dinlettirecekler. Ben bizzat ağızlarından duydum.

Osman Gökçek: İMC TV'ye sahip çıkmak Kılıçdaroğlu'na yakışmıyor

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek , Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Sürmanşet' programında gündemi değerlendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile