Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi işbirliğiyle 'Yeni Türkiye'nin İnşası ve Medya' konulu panel Konak Sabancı Kültür Sarayı'nda düzenlendi.
Moderatörlüğünü Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak'ın yaptığı panele Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Gazeteci-Yazar Ahmet Tezcan ve Turkuvaz Medya Ege Bölge Temsilcisi Hüseyin Kocabıyık konuşmacı olarak katıldı.
Osman Gökçek, Türkiye'de 1960'lardan bu yana medya, yazar ve siyasilerin yürüttüğü algı operasyonlarını tek tek anlattı.
Anlatımına sunumundaki örneklendirmelerle dikkat çeken Gökçek, algı yönetiminin yalnızca medya, sinema ve dizi sektörlerinde yapılmadığını, siyasilerin de bu yönteme sıklıkla başvurduğunu ifade etti.
Osman Gökçek'in konuşması panele katılan vatandaşlar tarafından sık sık alkışlarla kesildi.
Türkiye'de medya organlarının çeşitlenmesiyle algı dayatması yapmak isteyenlerin artık başarılı olamadıklarını söyleyen Gökçek, 'İnsanlar medyadaki çeşitlenmeyle birlikte zihinlerinde doğru veya yanlış enformasyonu ayırabiliyor' dedi.
Osman Gökçek Medyada Yürütülen Algı Operasyonlarını Anlattı
İLGİLİ VİDEOLAR
Sürmanşet 30 Haziran 2025
30 Haziran 2025 Pazartesi
Sürmanşet 23 Haziran 2025
24 Haziran 2025 Salı
Sürmanşet 2 Haziran 2025
3 Haziran 2025 Salı
Sürmanşet 26 Mayıs 2025
27 Mayıs 2025 Salı
Osman Gökçek: İmamoğlu taksicilere zulüm ediyor!
1 Mayıs 2021 Cumartesi
CHP'li İzmir Büyüşehir Belediyesi'nden garip ihaleler! Osman Gökçek isyan etti!
24 Nisan 2021 Cumartesi
Osman Gökçek'ten İmamoğlu'nun gazi yakınını tehdit etmesine sert tepki!
20 Mart 2021 Cumartesi
Osman Gökçek'ten özerklik isteyen HDP'li Garo Paylan'a tarihi kapak!
30 Ocak 2021 Cumartesi
Osman Gökçek Kaftancıoğlu'nun DHKP-C ile bağlantısını anlattı!
9 Ocak 2021 Cumartesi