Osman Gökçek Beyaz TV ekranlarında CHP döneminde Mimar Sinan'ın naaşına yapılan zulmü belgelerle ispat ederken ' Ölüsüne bile zulmettiler Mimar Sinan'ın ölüsüne. Bunlar böyle. ' dedi.
CHP'nin tek parti döneminde kafataslarının ölçüldüğünü belgelerle açıklayan Osman Gökçek, ölülerin kafataslarının ölçüldüğünü açıkladı.
Gökçek, şu ifadeleri kullandı;
ÖLÜSÜNE BİLE ZULMETTİLER
Ölüleri çıkarmışlar. Onların kafalarını ölçmüşler. Bunlardan biri de Mimar Sinan. Şu anda Mimar Sinan'ın mezarında kafası yok. Bunları bilin, bu zulümleri ettiler bu memlekette. Ölüsüne bile zulmettiler Mimar Sinan'ın ölüsüne. Bunlar böyle. Dünyanın gıptayla baktığı Mimar Sinan'ın kafasını çıkarıyorlar mezardan, sonra kafa yerine tekrar konmuyor. Bu memlekette yaşayan herkes Mimar Sinan'a aşıktır be. Kalktınız onun kafatasını yerinden aldınız, yerine koymadınız. Daha ne yapacaksınız ki?
PADİŞAHLARIN NAAŞLARINI KÖPEKLERE YEDİRDİLER
Bir bilgi buldum ve bunun belgesini de arıyorum. Selçuklu padişahlarının naaşlarını yerlerinden çıkarıyorlar ve köpeklere veriyorlar. Susmaktan başka ne diyebiliriz ki... Sözün bittiği yer. Osmanlı düşman, Selçuklu düşman, Dersimli düşman, imamlar düşman, şeyhler düşman, Sebahattin Ali düşman, Nazım Hikmet düşman bir tek bunlar iyiymiş.
BEYAZ GAZETE
Osman Gökçek: Mimar Sinan'ın ölüsüne bile zulmetmişler
İLGİLİ VİDEOLAR
Sürmanşet 30 Haziran 2025
30 Haziran 2025 Pazartesi
Sürmanşet 23 Haziran 2025
24 Haziran 2025 Salı
Sürmanşet 2 Haziran 2025
3 Haziran 2025 Salı
Sürmanşet 26 Mayıs 2025
27 Mayıs 2025 Salı
Osman Gökçek: İmamoğlu taksicilere zulüm ediyor!
1 Mayıs 2021 Cumartesi
CHP'li İzmir Büyüşehir Belediyesi'nden garip ihaleler! Osman Gökçek isyan etti!
24 Nisan 2021 Cumartesi
500 yıllık 'Tarihi Viyana Köprüsü' restore edilecek
8 Nisan 2021 Perşembe
Osman Gökçek'ten İmamoğlu'nun gazi yakınını tehdit etmesine sert tepki!
20 Mart 2021 Cumartesi
Dağlık Karabağ'da Ermeni güçlerin vahşetinin tanığı yıkılan mezarlıklar
23 Şubat 2021 Salı