Devlet hastanesinden detay
-Yapılacak olan aşının hazırlanması
-Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz’un aşı olması
-Başhekim Orhan Erol’un aşı olması
-Sağlık çalışanlarına aşı yapılması
-Sağlık Müdürü’nün konuşması
( OSMANİYE ) OSMANİYE
- Çin’den gelen Covid-19 aşısı Osmaniye’de sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanırken, ilk aşı özel olarak hazırlanan oda da İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz’a yapıldı. Sağlık Bakanlığı’nın Çin'den sipariş ettiği Covid-19 aşılarının 3 milyon dozluk ilk partisi Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) laboratuvarlarında incelendikten sonra testleri başarı ile geçerek acil kullanım onayı almıştı. Osmaniye’ye gönderilen 7 bin 200 dozluk aşılar ise bugün sağlık çalışanlarına uygulanmaya başladı.
Devlet Hastanesi’nde özel olarak hazırlanan odada ilk aşı Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz’a yapıldı. Ardından Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Orhan Erol’a uygulandı. “İlk aşıyı sağlık müdürü olarak kendime yaptırdım” Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 7 bin 200 aşının ilk etapta sağlık çalışanlarına yapılacağını ifade eden Öznavruz, “Osmaniye’deki ilk aşıyı ben sağlık müdürü olarak kendime yaptırdım. Bakanımızın da dediği gibi tünelin ucundaki ışık göründü ve aşıya kavuştuk. Bugünden itibaren başta sağlık personellerimiz olmak üzere Sağlık Bakanlığı’nın göndermiş olduğu 7 bin 200 civarında aşının tamamını sağlık personelimize yaparak bitirmiş olacağız. Daha sonra Bakanlık tarafından gönderilen diğer aşıları da 65 yaş üstü ve riskli guruplar olmak üzere Sağlık Bakanlığı’nın aşılar üzerinden tanımladığı bu guruptaki insanlarımıza da inşallah ikinci parti olarak yapacağız” dedi.
“Sağlık personellerimizi kaybettik” Korona virüs sürecinde sağlık çalışanlarının gayretle çalıştıklarını belirten Dr. Hasan Öznavruz, “Yaklaşık bir yıldır Covid-19 ile mücadele sürecinde sağlık personellerimiz ciddi bir gayretle bu süreci bu duruma kadar getirdi. Tabi bu süreçte bizde sağlık camiamızdan arkadaşlarımızı kaybettik. Bu süreçte mücadele ederken hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Osmaniye’de sağlık çalışanlarına ilk korona virüs aşısı uygulandı
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Kamyonete arkadan çarpan otomobil alev aldı: 1 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Başkent’te eski eş cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Manisa’da 5 araçlı zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kıbrıs gazisi dualarla son yolculuğuna uğurlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazada lüks araç hurdaya döndü: 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
7 işçinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Otomobil ile 25 metrelik uçuruma yuvarlanan çift ölümden döndü
30 Ağustos 2021 Pazartesi