Osmaniyeli öğrencilerden Afrin’e kareografili destek

Okul girişi drone görüntüsü
-Türk bayrağı kareografisi
-TC. kareografisi
-Canım Türkiyem kareografisi
-Afrin'e Selam kareografisi
-Gönlümüz Sizinle kareografisi
-AKAL kareografisi
-Kareografiyi hucum marşı eşliğinde oluşturulması
-Okul müdürü Zekeriye Urul'un açıklaması
-Asker olan ağabeyinin Afrin'de mücadele eden Nuriye Açıkgöz
-Babası Afrin'de görevde olan Aleyna Dişçeken

( OSMANİYE )- Türkiye’de en fazla şehit veren iller arasında yer Osmaniye’de Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğrencileri, Afrin’de mücadele eden askerlere destek için çeşitli kareografiler oluşturdu OSMANİYE

- Türkiye’de en fazla şehit veren iller arasında yer Osmaniye’de Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğrencileri, Afrin’de mücadele eden askerlere destek için çeşitli kareografiler oluşturdu. Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amaçlı okul bahçesinde 650 öğrencinin katıldığı program düzenledi.
Programda öğrenciler, "Türk bayrağı, TC., Canım Türkiyem, Afrine Selam, Gönlümüz Sizinle ve okulun adının kısa yazılışı olan AKAL" yazılı kareografiyi hucum marşı eşliğinde oluşturdular. Okul müdürü Zekeriye Urul, Afrin'deki Türk askerine destek olmak için kareografiler oluşturduklarını ifade ederek, "Türkiye’nin en fazla şehit veren ili olan Osmaniyede’den kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınır ötesi Afrin harekatında 49'unca gününe girerken, şehitler diyarı Osmaniyemiz'den öğrencilerimizin dualarının vücut bulmuş halini hep birlikte sunduk. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu.
Asker olan ağabeyi Afrin'de mücadele eden Nuriye Açıkgöz, kareografiden mutlu olduğunu belirterek ağabeyi ve bütün askerleri çok sevdiğini söyledi.

Babası Afrin'de görevde olan Aleyna Dişçeken ise, "Allah'a emanet olsunlar, hepsi sağ sağlim yuvalarına dönsünler, vatan sağolsun" dedi.
Öğrenciler, kareografi sonrasında el sallayarak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerleri alkışladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile