ATV ekranlarında yayınlanan ve başarılı sunucu Kenan Işık’ın sunduğu "Kim milyoner olmak ister" yarışmasına ÖSS 4.sü Eren Kaya damgasını vurdu.

Kim Milyoner Olmak ister adlı yarışma programının trajik elenme hikayelerine bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz günlerde Üniversiteli Gözde'nin skandal yanıtı hala hafızalarda tazeliğini korurken, Kim Milyoner İster'de yeni bir Üniversiteli skandalı yaşandı. Tıp fakültesinde okuduğunu ve ÖSS 4.sü olduğunu söyleyen Koç Üniversitesi öğrencisi Eren Kaya'nın oldukça kolay bir soruya yanlış cevap vermesi, kolay sorularda bile joker hakkını kullanması şok etti.

Eren Kaya'nın ÖSYM'nin logosunun rengini zar zor bilmesi, ilk soruda bile joker kullanması, kendisine yöneltilen genel kültür sorusuna cevap verememesi, Twitter'da da infial yarattı. ÖSS 4.sü Eren Kaya sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gecenin hem tartışma hem de alay konusu oldu.

Baraj sorularına kadar kendisine sorulan sorulara doğru cevaplar veren ÖSS Türkiye 4.sü barajı geçemedi.Baraj sorusu ünlü müzisyen Tchaikovsky 'e ait ünlü bir eserdi. Ancak Eren Kaya baraj sorusuna yanlış cevap verince yarışmadan elendi.

Barajda elenen Eren Kaya, programın sunucusu Kenan Işık'ı da hayal kırıklığı yarattı.

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ HABER
Üniversiteli Gözde'den skandal yanıt

ÖSS 4.sü Şok Etti... Öyle Bir Soruyu Bilemedi Ki.. Haberi 

ATV ekranlarında yayınlanan ve başarılı sunucu Kenan Işık ' ın sunduğu ' Kim milyoner olmak ister ' yarışmasına ÖSS 4.sü Eren Kaya damgasını vurdu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile