Öyle Bir Geçer Zaman Ki 108. Bölüm: Cemile, Mete'yi Görecek Mi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 108. Bölüm özeti:

Tuğrul, Mete'ye ağır işkenceler yapıyor
Tuğrul, Mete ' ye çok ağır işkenceler yapıyor. Cemile, Mete için her gün kahrolurken, Tuğrul da boş durmaz. Ve giderek dozunu arttırdığı işkencelerle Mete ' yi her gün dayanıklılık sınavına sokar. Darbe sonrası etraf hala çok tehlikelidir.

Sokağa çıkma yasağı yüzünden herkes korka korka işine gitmektedir. Eve biraz geç dönen Osman, askerler tarafından yakalanır. Cemile ' ye son bir kez teklifte bulunan Tuğrul, onu bir otele çağırır. Cemile, onunla buluşmaya gider, yanına da bıçak alır.

Cemile ' nin nereye gittiği bilmeyen Arif ise Adapazarı ' ndadır. Halit ' ten bir iz bulmuştur ve onun peşine düşer. Carolin, Hakan ' ı ziyarete gelir. Ancak yanında Zehra olduğu için konuşamaz. Zehra, Carolin ' in dükkana geldiğini annesine söyler.

Bu durum, Hakan ile araları hala gergin olan Berrin ' in hiç hoşuna gitmez. Bahar ise Deniz ' e kendini affettirmeye çalışır. Fakat bu kolay değildir. Deniz ondan kaçar ve onu dinlemek istemez.

Bu duruma çok üzülen Bahar ' a Süleyman yardımcı olur ancak, Soner ' e yakalanmadan Deniz ' in gönlünü almak çok zordur. Bahar her ne kadar geldiğinin Soner tarafından bilinmesini istemese de, kader onları beklenmedik bir anda yine burun buruna getirir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile