Öyle Bir Geçer Zaman Ki 114. Bölüm: Deniz'in En Mutlu Anı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 114. Bölüm özeti:

Hakan, Ahmet'in katillerinin peşini düşüyor

Ahmet ' in intikamını almak isteyen Hakan, babasını zorla konuşturuyor ve katillerin peşine düşüyor. Tuğrul ' u bir kez elinden kaçıran Mete, ikinci kez aynı hataya düşmemek için işi sağlama alır. Cemile ' nin tüm ısrarlarına rağmen pavyonda çalışmaya gider.

Tuğrul ' a beklenmedik darbe indiren Arif ' in mutluluğu kısa sürer. Tuğrul gözünü kurtarmak için ameliyata alınırken, Arif onun adamları tarafından fena dövülür ve komaya girer. Soner ' in evlenme teklifini kabul eden Bahar çok mutludur.

Uygun bir zamanda ikisi de bu müjdeli haberi Deniz ' e söyleme konusunda anlaşırlar. Fakat Deniz ' den hiç ummadıkları bir tepki alırlar. İkisi de bu sorun karşısında ne yapacaklarını bilemezken, onlara yardım Cemile ' den gelir.

Hâlâ Mete ' yi düşünen Ayça ' yı, ağabeyi ile yakınlaştırmayı isteyen Osman, ikisini bir araya getirecek bir plan yapar. Fakat bu plan umduğundan daha farklı gelişir. Hakan ' a haksızlık yaptığını fark eden Berrin, onunla konuşmaya gider ve babasının tüm mirasını ona bıraktığını öğrenir.

Bunu öğrenen bir tek o değildir. Carolin de bu haberi alır almaz soluğu Hakan ' ın evinde alır. Pavyonda garsonluk yapan Mete istediği bilgiye beklediğinden çabuk ulaşır. Tuğrul ' un ameliyatını ve hangi hastanede yattığını öğrenir ve harekete geçer.

Arif ' i kurtarıp Tuğrul ile hesaplaşmak isteyen Mete, orada onun yerine başkası ile karşılaşır. Ahmet ' in intikamını almak isteyen Hakan ise, babasını zorla konuşturur ve katillerin peşine düşer. Ekrem ' den haberi alan Berrin, Soner ' den yardım ister. Hepsi çok geç olmadan Hakan ' ı durdurmak için yola çıkarlar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile