Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bölüm: Hakan, Berrin'le Konuşuyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 88. bölüm özeti:

Mithat'a, Aydın'ı vur emri geliyor

Aydın ' ı vur emri alan Mithat, büyük bir stres altına giriyor. Zehra ' nın kapısına geldiği Hakan şaşkındır. Zehra ' nın tüm ısrarına rağmen Berrin ile Ahmet ' i arar. Meraktan deliye dönen Berrin, Zehra ' yı almak için Hakan ' ın evine gider. Fakat annesine çok kırgın olan Zehra eve dönmek istemez.

Zehra ' yı annesine karşı kışkırtan Ekrem Tatlıoğlu, torunun babası ile yaşama kararından çok mutludur. Aydın ' ı vurma emrini alan Mithat, büyük stres altındadır. Tabancayı eline alınca titremeye başlayan Mithat bu görevi nasıl yerine getireceğini bilemez. Üstelik anneleri, aniden hastalanan babalarının yanına Ayvalık ' a gitmek zorunda kalır.

Bunu fırsat bilen Ayça tekrar okula dönmeye çalışır. Fakat bu kararı, Aydın ' ı vurmak üzere okula giden Mithat ile sokak ortasında birbirlerine girmelerine neden olur. Neriman ile Kemal, Mesude ' nin nikahı için kolları sıvarlar.

Damat İbo ise her şeyin bu kadar kısa sürede kendi lehine çözülmesine hiçbir anlam veremez. Deniz ' e ulaşmaya çalışan ama umudu kırılan Bahar gitmeye karar verir. Soner de bu kararı desteklemektedir. Ancak herkesi şaşırtan bir gelişme yaşanır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile