Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bölüm: Soner, Bahar'ı Takip Ediyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 94. bölüm özeti:

Osman ölümle burun buruna

Halit, Mithat ' a ulaşabilmek için Ayça ' yı kaçırıyor. Takas için buluşan taraflar arasında çıkan çatışmada, Osman ölümle burun burana geliyor.İşler iyice karışmıştır. Cemile ve Mete, Osman ' ın nerede olduğunu öğrenemezler.

Üstelik Neriman ' ın Mete ' ye, Arif ve annesi ile ilgili söyledikleri de işe yarar. Mete, annesine, pişman olacağı laflar söyler. Ancak Cemile de karşılığını fazlası ile verir. Cemile ' nin eve neden geç kaldığını öğrenen Mete, Arif ' i görmek ister. Anne- oğlu, Arif ' in kapısında gören Neriman iyice meraklanır.

Hakan ' dan yüz bulamayan Carolin taktik değiştirir. Ona kendisine iyi davranmaz ise neler yapacağını, Zehra ' yı görmek için gelen Berrin ve Cemile ' yi eve almayarak gösterir. Halit, hiçbir yerde bulunamayan Mithat ' ı saklandığı yerden çıkartmak için Ayça ' yı kaçırır.

Osman ' a da sağcılara bu bilgiyi paylaşmasını söyler. Osman ' ın Ayça ' yı kaçırdığını öğrenen Mete ve Cemile, Arif ' ten yardım isterler. Aylin adına okul yaptırmak için bir mimardan teklif alan Soner, görüşmeye Deniz ve Bahar ' ı da götürmek zorunda kalır. Ancak Bahar ' ı orada hiç hoşlanmayacağı bir sürpriz beklemektedir.

Ayça ' nın kaçırıldığını öğrenen Mithat, Şamil ve adamları ile takasın olacağı adrese gelirler. Silahlar patladığı sırada Arif ve Mete de, Osman ve Halit ' e yardım etmek için oradadırlar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile