Soyunarak yaptıkları protesto eylemleriyle tanınan Ukraynalı Femen Grubu'nun sözcüsü Cüneyt Özdemir'e konuk olurken programda ilginç diyaloglar yaşandı...

Üstsüz eylemleri ile dikkat çeken Ukraynalı Femen grubu CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Cüneyt Özdemir ve Femen grubu sözcüsü arasında geçen 'çıplak eylem 'diyaloğu ise programa damgasını vurdu.

Kadın hakları savunucusu Femen bir iç giyim firması tarafından İstanbul'a getirildi. Femen grubundan İnna Shevchenko, canlı yayında çıplak eylemleri neden yaptıklarına açıklık getirirken, Türkiye'de yapacakları eylemlerle ses getirmeyi düşündüklerini söyledi.

SAKIN GÖSTERMEYİN

Cüneyt Özdemir, Femen grubu sözcüsü İnna Shevchenko'dan İstanbul'da nasıl bir eylem yapacaklarını öğrenmek istedi. Ancak Özdemir, hiç çekinmeden üstsüz eylemlere imza atan Femen grubunun canlı yayında üstlerini çıkarabileceği endişesi ile 'Ama lütfen sadece anlatın göstermeyin sakın 'diyerek İnna Shevchenko'yı uyardı.

BEN SEVEREK DESTEKLERİM

Femen grubunun sözcüsü İnna Shevchenko ise, Cüneyt Özdemir'e 'Neden bu kadar korkuyorsunuz 'deyince, Cüneyt Özdemir filmi kopardı. Özdemir 'Ben neden korkacağım ki? Canlı yayındayız sadece yoksa bilakis ben severek desteklerim 'diyerek Femen kızları hakkındaki düşüncesinide belirtmiş oldu.

BEYAZ GAZETE


İLGİLİ HABER: Femen kızları İstanbul'da

Özdemir RTÜKten Korktu, FEMEN Kızlarına Aman Göstermeyin Dedi

Soyunarak yaptıkları protesto eylemleriyle tanınan Ukraynalı Femen Grubu'nun sözcüsü Cüneyt Özdemir'e konuk olurken programda ilginç diyaloglar yaşandı..
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile