Özgecan'ın babası Suphi Altındöken'in ölmesi üzerine "Her şey Allah’ın takdir ettiği şekilde gidiyor" dedi.

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken cezaevinde saldırıya uğradı.

Özgecan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Telefonla ulaştığımız Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan, olayı gazetecilerin ısrarlı aramaları sonucu öğrendiğini, bu konuda konuşmak istemediğini belirterek; “Her şey Allah'ın takdir ettiği şekilde gidiyor. Günümüzde artık kanunlar ışığında hareket etmek durumundayız” dedi.



'HİÇ BİR ŞEY KIZIMI GERİ GETİRMEZ'


Özgecan'ın annesi Songül Aslan, kızının katili Ahmet Suphi Altındöken'in öldürülmesiyle ilgili konuşmak istemediğini söyledi. Gazetecilerden, eşi Mehmet ile konuşmalarını isteyen anne Aslan, 'Olayla ilgili benim haberim yok. Hiçbir şey benim kızımı geri getirmez. Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyoruz' diye konuştu.



'ÖLMEMELİYDİ'

Özgecan Aslan'ın amcası Yaşasın Aslan, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada Özgecan'ın katili Suphi Altındöken'in kaldığı cezaevinde saldırıya uğraması sonucu hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamada, 'Şu an çok net söylüyorum üzüldüm, ölmemeliydi. Bu kadar basit ölmemeliydi, yaşamalıydı' dedi.

Amca Yaşasın Aslan'ın açıklamaları şöyle;


Neden diye sordum. Cevap bulmak için çaba harcadım. Şu an çok net söylüyorum üzüldüm, ölmemeliydi. Bu kadar basit ölmemeliydi, yaşamalıydı. Her gün bu acıyı yaşamalıydı. Annesi ve babası iyi değiller' dedi.

Özgecan'ın babası cenazeyi kimsenin kabul etmemesini değerlendirdi

Vahşice katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan, kızının katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesini kimsenin kabul etmemesine değerlendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile