Özhaseki: "Adaylar devletin malına sahip çıkabilecek kişilerden seçildi" - ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin gelişi ve tokalaşması - Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin konuşması - Hediye takdimi - Çubuk İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı - Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin konuşması"Adaylar devletin malına sahip çıkabilecek kişilerden seçildi" - Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki: - "Parti olarak belediye başkan adayı belirleme sürecinde adaylar, kendi malından çok devletin malına sahip çıkabilecek kriterlere sahip kişiler arasından seçildi"ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Parti olarak belediye başkan adayı belirleme sürecinde adaylar, kendi malından çok devletin malına sahip çıkabilecek kriterlere sahip kişiler arasından seçildi." dedi.
Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk ilçesinde muhtarlarla ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.Burada bir konuşma yapan Özhaseki, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimde aday belirleme sürecine ilişkin bilgi verdi."Parti olarak belediye başkan adayı belirleme sürecinde adaylar, kendi malından çok devletin malına sahip çıkabilecek kriterlere sahip kişiler arasından seçildi." diyen Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:"Eğer devletin malını kullanırken hesap yapmıyorsanız, israf ediyorsanız bırakın başkan olmayı adam bile olmazsınız. Kayseri'de belediye başkanlığı yaptığım dönemde ihaleleri canlı yayınlıyorduk. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilirsem uygulamayı, burada da sürdüreceğiz."Daha sonra partisinin Çubuk İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Özhaseki, yağmur altında kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Ankara için 11 başlık altında 111 proje planladıklarını, havaalanı ile Kızılay arasında metro hattı projesiyle ulaşımı rahatlatacaklarını anlatan Özhaseki, "Kızılay'dan başlayarak Keçiören üzerinden havalimanına bağlanacak metro, Çubuk ilçemize de gelecek." diye konuştu.
Çubuk ilçesinde tarımı destekleyeceklerine işaret eden Özhaseki, meşhur Çubuk turşusunun tanıtımına da daha çok önem verileceğini vurguladı.Açılış sonrası MHP Çubuk İlçe Başkanlığını ziyaret eden Özhaseki'ye, bazı ilçe belediye başkanları ile AK Parti milletvekilleri de eşlik etti.
Özhaseki: 'Adaylar devletin malına sahip çıkabilecek kişilerden seçildi' - ANKARA
İLGİLİ VİDEOLAR
Zafer Bayramı etkinliklerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuk bandocular Zafer Bayramının 99'uncu yılında da görev aldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı törenle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Gülüç Belediyesi bin kişiye aşure dağıttı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Tunceli’deki orman yangını devam ediyor
28 Ağustos 2021 Cumartesi
İstanbul’daki taksi sayısının artırılma talebine ilişkin açıklama
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bayburt’ta Üreten Eller Kadın Kültür Sanat Festivali
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Karabük’ün 6’ıncı ‘Kule Asansörü’ hizmete girdi
27 Ağustos 2021 Cuma
Diyarbakır’dan Kastamonu’ya yardım eli
27 Ağustos 2021 Cuma
Bakan Karaismailoğlu: “2 ay içerisinde kalıcı köprülerimizi tamamlamak istiyoruz”
27 Ağustos 2021 Cuma