Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması gerektiğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir televizyon programında siyasetten spora kadar dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“ŞİKE YAPMAK İÇİMDEN GELDİ”

Anadolu takımlarında hatır şikesinin çok olduğunu söyleyen Özhaseki 'Siz hiç yaptınız mı?” sorusuna ise “İçimden geldi ama beceremedim. Öyle bir kabiliyetim yok doğrusu. Paranın ve şöhretin olduğu yerde size göre bu tür yanlış ilişkiler olmaz mı? Özellikle hakem camiası içinde çok yanlış adamlar var.” cevabını verdi.

“ÇAPULCU LAFI HAFİF KALIR”
Programın bir bölümünde ise Gezi Parkı olaylarına değinen Özhaseki, “Masum başlayan hareketin arkasından örgütlerin ortaya çıkması, silahların çekilmesi, Başbakanlığın basılmak istenmesi olayında çapulcu lafı bile hafif kalmaya başladı.” dedi.

“TAYYİP BEY CUMHURBAŞKANI OLMALI”

Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda ise parti teşkilatında Başbakan Erdoğan 'ın Cumhurbaşkanı olması yönünde bir istek olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması durumda AK Parti 'nin başına kimin geçeceğine ilişkin değişik görüşlerin olduğunu ekleyen Özhaseki, şu şekilde devam etti:  'Benim görüştüğüm arkadaşlar çevresinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ikna edilip yeniden partinin başına gelmesi gibi bir arzu var. Tayyip Bey 'den sonra partinin başına geçmesi düşünülen tek insan Abdullah Bey gibi görülüyor.”

Özhaseki: Tayyip Bey Cumhurbaşkanı Olmalı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.


Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda ise parti teşkilatında Başbakan Erdoğan 'ın Cumhurbaşkanı olması yönünde bir istek olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması durumda AK Parti 'nin başına kimin geçeceğine ilişkin değişik görüşlerin olduğunu ekleyen Özhaseki, şu şekilde devam etti: ''Benim görüştüğüm arkadaşlar çevresinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ikna edilip yeniden partinin başına gelmesi gibi bir arzu var. Tayyip Bey 'den sonra partinin başına geçmesi düşünülen tek insan Abdullah Bey gibi görülüyor.”






Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile