Pakistan'da, Karaçi-İslamabad seferini yapan Bhoja havayolu şirketine ait 127 kişi taşıyan uçak iniş esnasında düştü.

Pakistan'ın başkenti İslamabad yakınlarında Boeing 737 tipi bir uçak düştü. Pakistan Savunma Bakanlığı, İslamabad yakınlarında düşen uçaktaki 118 yolcu ve 9 mürettebattan kurtulan olmadığı belirtiliyor.

Pakistan'ın Geo News televizyonu, uçakta toplam 127 kişi bulunduğunu duyurdu.

Yetkililer, fırtına ve yoğun yağışın sürdüğü bölgedeki enkaza ulaştı. Kurtarma ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kurtarma ekibi içinde yer alan bir polis memur Saifur Rehman, Bhoja Havayolları'na ait uçağın Hussain Abad köyü yakınlarında düştüğünü söyledi.

Pakistan televizyonu GEO TV'ye konuşan Rehman, "Uçak düştükten sonra ateş aldı ve yanmaya başladı. Uçak tamamen enkaza dönüştü. Ben itfaiye ekipleriyle buraya geldim, diğer yardım ekipleri de yolda" dedi.

Pakistan televizyonu GEO TV Sivil Havacılık Kurumu kaynaklarına dayandırdığı haberinde, kulenin uçağa iniş izni verdiğini ancak daha sonra uçakla irtibatın kesildiğini belirtmişti.

Pakistan'da 2010 yılı temmuz ayında bir yolcu uçağı düşmüş, 152 kişi hayatını kaybetmişti.

Pakistanda Can Pazarı

Pakistan'da 127 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağı başkent İslamabad'da inişe geçtiği sırada kötü hava koşulları nedeniyle düştü. Uçaktaki 118 yolcu ve 9 mürettebattan kurtulan olmadığı belirtiliyor.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile