Sayacı sökülen otel
-Boş otelden görüntüler
-Otel yetkilisi Mustafa Karayel röp
-Genel ve detaylar
( İSTANBUL -ÖZEL)-Otel yetkilisi: "Gazımızı keserlerse biz borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz" İSTANBUL
- Pandemi döneminde iş yapamadığı için doğalgaz borcu ödenemeyen Sultanahmet’teki bir otelin sayacı söküldü. Otel yetkilisi Mustafa Karayel, “Gazımızı elektriğimizi keserlerse biz borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz? Çıkar yol bulamadık” dedi.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını otelcileri de olumsuz etkiledi. İstanbul’un turist yoğunluğunun en fazla olduğu noktalardan biri olan Sultanahmet’te oteller pandemi döneminde iş yapamaz hale geldi. Sultanahmet’te bulunan bir otelin ise doğalgaz borçları ödenemediği için İGDAŞ ekipleri tarafından sayacı söküldü. Bölgede bulunan bir çok otelin de borçları yüzünden sayacı söküldüğü öğrenilirken otel yetkilileri mağduriyetin giderilmesini istiyor. “Bu kötü dönemde gelip sayacımızı söküp gitmişler” Konuyla ilgili konuşan Sultanahmet’teki otelin yetkilisi Mustafa Karayel, “Pandemi başladığından dolayı işletmemizde bir gelir elde edemiyoruz. Aylardır kapalıydık. Bu kötü dönemde esnaf işletmelerini çalıştıramıyor. Üzerimizdeki baskıdan da kurtulamıyoruz. Bu kötü dönemde gelip sayacımızı söküp gitmişler. Yetkililerden destek bekliyoruz” dedi.
“Biz borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz?” Yaklaşık 10-11 bin lira gibi bir borçlarının olduğunu belirten Karayel, “Müşteri potansiyeli de çok az. Yapılandırmayla ilgili bir başvuruda bulunmak istiyoruz. Kendilerini bizim yerimize koysunlar. Bu kötü dönemde ne yapmamızı bekliyorlar? Aç mı kalalım? Sokaklara mı düşelim? Gazımızı elektriğimizi keserlerse biz borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz? Çıkar yol bulamadık. Buradaki 3-5 esnaf mağdur durumda. Onların da sayacı sökülmüş” diye konuştuk.
Pandemi demediler, doğalgaz borcu olan otelin sayacını söktüler
İLGİLİ VİDEOLAR
Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti
29 Ağustos 2021 Pazar
Doğal gaz hasreti bitiyor: Bursa’ya 1 milyar TL’lik yatırım
27 Ağustos 2021 Cuma
Üsküdar’da doğalgaz kutusunda başlayan yangın apartmana ve 5 araca sıçradı
26 Ağustos 2021 Perşembe
Altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Kuşadası Belediyesi’nden kentin yol sorunlarına hızlı çözüm
21 Ağustos 2021 Cumartesi
Giresun’da yaşanan sel felaketinin üzerinden 1 yıl geçti
21 Ağustos 2021 Cumartesi
Evden gelen gaz kokusu paniğe neden oldu: 'Ben kolay ölmem'
19 Ağustos 2021 Perşembe
Van’da 5 yıllık elektrik yatırımları masaya yatırıldı
18 Ağustos 2021 Çarşamba
Kadıköy’de İSKİ’nin çalışmasında su borusu patladı, metrelerce yükseğe su fışkırdı
9 Ağustos 2021 Pazartesi