İstanbul'da denize giren çocuğa, akrabasının pitbull köpeği saldırdı...

Yunus Yeltek (14), akrabası Okan A. ve onun pitbull cinsi köpeğiyle Cevizli Eski Tekel İskelesi'ne gitti. Yeltek, bir süre sonra serinlemek amacıyla denize girerken, sahilde bekleyen Okan A. da köpeğini suya soktu.

Köpek, denizde yüzen Yeltek'e saldırarak, yüzünden ve kulağından ısırdı. Köpekle boğuşmaya başlayan Yeltek, kafasını suya bastırarak köpeği boğdu.

Olayı gören sahildeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Yeltek, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan Okan A, ifadesine başvurulmak üzere Kartal Polis Merkezi'ne götürüldü.

Pitbullu Boğarak Öldüren Çocuk Dehşet Anlarını Anlattı

Kartal'da serinlemek için denize girdiği sırada kendisine saldıran pitbull cinsi köpeği boğarak öldüren 14 yaşındaki Yunus Yeltek, hastane odasında gazetecilere konuştu.

Cevizli Eski Tekel İskelesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Yunus Yeltek serinlemek için denize girdiği sırada, yanında bulunan arkadaşı O.A. da pitbull cinsi köpeğini serinlemesi için denize salınca köpek çocuğa saldırmıştı. Olayın ardından kendisine saldıran köpeği boğarak öldüren Yunus Yeltek, Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yeltek, başından geçen olayı hastane odasında gazetecilere anlattı. Pitbull'un sahibi olan arkadaşının kendisine 'kaçma ısırmaz' dediğini, bunun üzerine kaçmadığını belirten Yeltek, ' Isırdı. Bende denizden çıktım. Kurtardılar. Suratımı görünce geri atladım ve onu boğdum ' dedi.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

İstanbul'da pitbul dehşeti

27 Nisan 2012 Cuma

Pitbull denizde saldırdı

27 Nisan 2012 Cuma

Denizde pitbull dehşeti

27 Nisan 2012 Cuma

Denizde pitbull dehşeti!

27 Nisan 2012 Cuma

Denizde pitbull saldırdı

27 Nisan 2012 Cuma

Saldıran Pitbull'u boğdu

27 Nisan 2012 Cuma

İstanbul'da Pitbull dehşeti

27 Nisan 2012 Cuma

Saldıran köpeği öldürdü!

27 Nisan 2012 Cuma

Çocuk Pitbull'u boğdu

27 Nisan 2012 Cuma

Denizde 'pitbull' dehşeti

27 Nisan 2012 Cuma

Kendine Saldıran Pitbull'u boğdu

26 Nisan 2012 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile