Popstar Mehtap: 'Yalan Dünya'daki Zerrin ve Tülay karakteri bizleri aşağılıyor'

Popstar Alaturka yarışmasıyla ünlenen Mehtap, sevilen dizi Yalan Dünya'daki Zerrin ve Tülay karakterlerine tepki gösterdi.
Popstar Alaturka yarışmasıyla ünlenen Mehtap, sevilen dizi Yalan Dünya'ya ateş püskürdü. Dizideki Zerrin ve Tülay karakterlerinin o işi yapanları aşağıladığını söyleyen Mehtap, dizinin senaristi Gülse Birsel'e de bir tavsiyede bulundu.

2. Sayfa programına konuk olan Mehtap, 'Bitmeyen Şarkı' dizisiyle ilgili görüşlerini bildirdikten sonra dizinin yayından kaldırıldığını anımsatarak, 'Yalan Dünya'da da oralarda çalışan insanlarla, şiveleriyle, kıyafetleriyle dalga geçiyorlar. Bir tanesi evli adamın metresi, aşağılanan, çok cahil gösterilen, ezilen bir kadın. Bu tür işleri yaparken biraz daha dikkat edin. Genç kızlarımıza kötü örnek oluyor bu tür işler' şeklinde konuştu.

'ONLAR ÜZERİNDEN NEMALANMAYIN'

'Bitmeyen Şarkı dizisinde olduğu gibi zengin koca yok, lüks elbiseler yok, öyle bir hayat yok' diyen Mehtap, 'Oradaki insanların kimi isteyerek yapıyor, kimi düşmüş. Ailesine bakmak için, çocuğunu okutmak için çalışan genç kızlar var. O yüzden dikkat edelim. O insanları aşağılamayın lütfen. Onların üzerinden nemalanmayın. O işten para kazanıyorsunuz. Kesenizi doldururken biraz dikkat edin' ifadelerini kullandı.

'GÜLSE BİRSEL ORALARA GİDİP GÖZLEMLESİN'


Pavyonlarda çalışan insanlarla dalga geçildiği için Yalan Dünya dizini izlemediğini de sözlerine ekleyen Mehtap, dizinin senaristine 'Gülse Birsel çok cahil bir kadın gösteriyor. Git, gez, bir oraları gör' tavsiyesinde bulundu. BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile