- Lise öğrencisi kızın babası Cem Ürek'in konuşması - Hastaneye girişiPsikiyatristin verdiği ilaçla yoğun bakıma alındığı iddiaları - Lise öğrencisi kızın babası Ürek: "Kızımın bu hale gelmesine neden olan sorumlular hakkında suç duyusunda bulunduk"ANTALYA (AA) - Antalya 'da sınav kaygısı nedeniyle psikiyatristin verdiği ilacın yan etkisi sonucu yoğun bakıma alındığı öne sürülen lise öğrencisi kızın babası, suç duyurusunda bulundu.Baba Cem Ürek, Antalya Adliyesi bahçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kullandığı ilaçlar nedeniyle vücudunda bazı yanık ve su toplama gibi sorunlar meydana gelen kızının 14 gündür yoğun bakımda tedavi altında tutulduğunu söyledi.
Kızının özellikle sırt bölgesinde ciddi yanıkların oluştuğunu anlatan Ürek, özel medikal bir tedavi uygulandığını, iyileşmesi için de uzman doktorlardan yardım beklediklerini bildirdi.Ürek, kızının hayati riskinin devam ettiğini belirterek, "Kızımın bu hale gelmesine neden olan sorumlular hakkında suç duyusunda bulunduk. Bundan sonraki süreci savcılık ve adli makamlar yürütecektir." dedi.
Ailenin avukatı Ceren Yavuz Soysal da bu aşamada kimseyi sorumlu tutmadıklarını dile getirdi.Sorumlu kimse ortaya çıkartılması açısında bir suç duyurusunda bulunduklarını aktaran Soysal, "Savcılık makamına konuyla ilgili büyük görev düşüyor. İnanıyoruz ki bunun için adli merciler ellerinde gelen özveriyi yapacaklardır." diye konuştu.
Baba Ürek ve avukatı açıklamanın ardından suç duyurusu dilekçesini, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına verdi. Antalya 'da 15 yaşındaki lise ikinci sınıf öğrencisi H.Ü'nün sınav kaygısı nedeniyle ailesi tarafından özel bir terapi merkezindeki psikiyatriste götürüldüğü ve burada verilen ilaçların yan etkisi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı öne sürülmüştü.
Psikiyatristin verdiği ilaçla yoğun bakıma alındığı iddiaları - ANTALYA
İLGİLİ VİDEOLAR
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Balıkçıların av sezonu için hazırlıkları sürüyor
29 Ağustos 2021 Pazar
TESK Genel Başkanı Palandöken: “Öğrencilerin sağlığını korumak hepimizin görevi”
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Dogecoin mağduru avukatı Keskin: 'Thodex'ten daha büyük bir dolandırıcılık'
27 Ağustos 2021 Cuma
FETÖ’nün ‘mahrem hizmetler’ yapılanmasında 41 şüpheli hakkında gözaltı kararı
27 Ağustos 2021 Cuma
Ümraniye’de komşu husumeti: Güvenlik kamerası ile engelli komşusunun evini gözetliyor
25 Ağustos 2021 Çarşamba
15 yaşındaki genç zeytinlikte ölü bulundu
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 ölü
24 Ağustos 2021 Salı
'3 yaşındaki kızına alkol içirip fotoğrafını çektirdi', savcılıkta inkar etti
24 Ağustos 2021 Salı
Kocaeli'de lise öğrencileri aşılandı
24 Ağustos 2021 Salı