Rusya Devlet Başkanı Putin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a spor yapmayı önerdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i taşıyan uçak, öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi. Bu çerçevede Devlet Konukevi ve çevresinde, sabah saatlerinden itibaren güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Putin'in güvenlik gerekçesiyle hangi güzergahı kullanacağı son dakikaya kadar açıklanmadı. Muhtemel güzergahlarda alınan önlemler ise dikkat çekti.

PUTİN 'SURİYE SATRANCI ' İÇİN GELDİ

Putin'i Enerji Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve diğer yetkililer karşıladı. Rusya Devlet Başkanı, aracına binmeden önce basın mensuplarına el salladı. Putin'in konvoyu D-100 karayolu üzerinden Dolmabahçe Sarayı'na doğru yola çıktı.

PUTİN, ERDOĞAN'A SPOR YAPMASINI ÖNERDİ
İki lider el sıkıştıktan sonra koltuklarına oturdu. Erdoğan ile Putin'in görüşmesinde ilk konu 'Putin'in bel ağrıları 'ydı. Putin'in Erdoğan'a spor yapmayı önerdiği duyuldu.

Görüşmenin ardından Türkiye-Rusya 3. Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı yapılacak. Erdoğan ile Putin, daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek.

BAKAN YILDIZ'IN ARACI BİLE KONTROL EDİLDİ
Bu arada Putin'in gelişi öncesi bomba arama köpekleriyle arama yapılırken Bakan Yıldız'ın aracı bile kontrolden geçirildi. Putin kendisini görüntüleyen gazetecilere el sallamayı da ihmal etmedi.

Putin'i taşıyan uçaktan bir saat önce bir başka uçak inerek Rus heyetini İstanbul'a getirdi İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı'nda yapılacak görüşmelerde Putin ve Erdoğan Suriye'deki krizi ile Türkiye'nin NATO'dan istediği Patriot füzesavar sistemini gibi konuları ele alacağı belirtiliyor.

Putin, Dolmabahçe'ye Hareket Etti

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin üçüncü toplantısına katılmak üzere İstanbul'a gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Atatürk Havalimanı'ndan Dolmabahçe'ye hareket etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin üçüncü toplantısına katılmak için İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na 13.15'de iniş yapan Putin'i, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner yıldız, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Dışişleri Bakanlığı yetkilileri karşıladı.

Uçağından inip kendisini karşılayan protokolle tokalaşan Putin, bir süre konuştuktan sonra aracına bindi. Putin, aracına binerken basın mensuplarına da el sallayarak selam verdi. Rusya Devlet Başkanı daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Dolmabahçe'ye hareket etti.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Erdoğan-Putin görüşmesi

4 Aralık 2012 Salı

Putin Türkiye'de

4 Aralık 2012 Salı

İstanbul'da Putin alarmı

4 Aralık 2012 Salı

Rusya Lideri Putin İstanbul'da

4 Aralık 2012 Salı

Putin'in ziyaretine protesto

4 Aralık 2012 Salı

Putin İstanbul'da

4 Aralık 2012 Salı

Putin Türkiye'de

4 Aralık 2012 Salı

Kritik ziyaret

4 Aralık 2012 Salı

2,5 saat başbaşa görüştüler

4 Aralık 2012 Salı

''Esad'ın avukatı değiliz''

4 Aralık 2012 Salı

Erdoğan-Putin görüşmesi

4 Aralık 2012 Salı

Putin Türkiye'de (İhsan Çomak)

4 Aralık 2012 Salı

Rusiya lideri Putin İstanbul'da

4 Aralık 2012 Salı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile