Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Beyaz TV'de yayınlanan "Ece İle Tatlım Benim"e özel bir röportaj verdi.

Ece Erken'in sorularını yanıtlayan Portekizli yıldız Fenerbahçe'yle oynayacakları Süper Final maçlarını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

FENER MAÇINI BEKLİYORUM

Fenerbahçe derbilerinden keyfi aldığını söyleyen Quaresma 'Süper Final'de en çok Fenerbahçe ile oynanacak maçları bekliyorum. Fenerbahçe maçlarından büyük keyif alıyorum. Bütün gücümü play-off'ta göstermek istiyorum. Gerçek Quaresma'yı herkese ispatlayacağım. ' dedi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ
Play-Off maçlarında taraftardan destek isteyen Quaresma ' 'Beşiktaş taraftarının desteğini üzerimizden eksik etmemesi lazım. Bize play-off maçlarında sahip çıksınlar. Onların desteği ile motive oluyoruz. Kendimizi kalan 6 maçta taraftarımıza affettireceğiz. ' şeklinde konuştu.



BEŞİKTAŞ'TA MUTLUYUM

Carvalhal'ın takımdan ayrılışının ardından takımın başına getirilen Tayfur Havutçu'yla aralarında özel bir bağ olduğunu da sözlerine ekleyen Ricardo Quaresma, siyah beyazlı takımda mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini söyledi.

Ece Erken'in Ricardo Quaresma 'yla yaptığı röportajın geniş ayrıntısı bugün saat 15:00 'te Beyaz TV 'de yayınlanan “ECE İLE TATLIM BENİM” adlı programda ekrana gelecek.

BEYAZ GAZETE

Querasma: Beşiktaşta Kalmak İstiyorum

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Beyaz TV'de yayınlanan ' Ece İle Tatlım Benim ' e özel bir röportaj verdi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Quaresma'dan açıklama

27 Eylül 2017 Çarşamba

Quaresma kelebek salladı

6 Ağustos 2017 Pazar

Bravo tek başına Portekiz'i devirdi

29 Haziran 2017 Perşembe

Süper Kupa Galatasaray'ın

14 Ağustos 2016 Pazar

Şenol Güneş'ten muhabire fırça

15 Şubat 2016 Pazartesi

Mario Gomez'den müthiş gol

10 Aralık 2015 Perşembe

Olcay Şahan imkansızı başardı

10 Aralık 2015 Perşembe

Gomez o pozisyonu harcadı

10 Aralık 2015 Perşembe

Q7’den altın asist

16 Haziran 2015 Salı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile